Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto?

De Naruto am dat pe Jetix. Asta a fost atunci cand frecventam foarte des acest post. Facuse inainte reclama la acest anime si am zis de ce naiba tot pun desene noi daca nu le termina pe astea? Eram destul de revoltata.
Reclama mi s-a parut oarecum o prostie si nu m-a atras foarte mult, dar am dat din greseala peste un episod intr-o zi si, believe me, l-am urmarit pe tot. De atunci m-am interesat care e ora de difuzare si l-am vazut la televizor, asta pana cand a incetat sa il mai difuzeze atunci ( acum nu stiu cum mai sta treaba ).
Sasuke si Sakura au fost primul cuplu favorit, dar pe parcurs, dupa cateva episoade, l-am indragit pe Naruto si, bineinteles, pe Hinata.
Am inceput sa il urmaresc pe internet cand am aflat ca episoadele sunt toate aici. Nu m-am oprit pana nu am terminat si am inceput cu Shippudenul. A fost animeul copilariei mele, hehe. ^^
Anyway, pe parcurs personajele s-au schimbat mult si ii dau dreptate Liei.
(28-05-2012, 11:14 AM)Lia A scris: Si continuand sa urmaresc anime-ul am realizat ca personajele se schimba si ele, Sakura pentru mine a fost cea mai mare surpriza si desi la inceput o detestam, e mult mai placuta acum si chiar e unul din personajele care vreau sa continui sa le prind pe ecran. Naruto de asemenea, schimbare enorma.

Continui sa il urmaresc, dar prefer sa se stranga mai multe episoade acolo si sa le vad pe toate deodata, decat sa urmaresc azi unul, saptamana viitoare altul. Intelegeti voi. smile

Răspunsuri în acest subiect
RE: Cum a fost cand ai vazut prima oara Naruto? - de Rain - 28-05-2012, 10:32 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 30.762 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Care a fost cel mai bun Hokage? Kuromi 10 10.501 07-07-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.520 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)