Nu am crezut prima oara cand am dat peste Naruto pe Jetix ca ani mai tarziu voi continua sa-l vizionez intr-o a doua serie si ca imi va place placere sa discut cu alti entuziasti ai anime-ului. Tin minte ca aveam un coleg de clasa in liceu, Teo, si ca in timpul orelor, fiindca statea in banca din fata mea, discutam despre jutsu-uri si ce s-a mai intamplat in anime/manga. La inceput nu parea sa fie atat de promitator si sunt uimita ca storyline-ul a evoluat mult de la nivelul 'Yu Gi Oh' pe care il prezenta la inceput.
Tin minte ca ramasesem cu mult in urma la un moment dat si atunci am decis sa iau toate seria si sa pierd vreo 4 zile vizionand non-stop cele 140 de episoade care le aveam ramase. Si cred ca pentru prima oara de cand a aparut Shippuuden, m-am tinut de un anime on-going.
Si continuand sa urmaresc anime-ul am realizat ca personajele se schimba si ele, Sakura pentru mine a fost cea mai mare surpriza si desi la inceput o detestam, e mult mai placuta acum si chiar e unul din personajele care vreau sa continui sa le prind pe ecran. Naruto de asemenea, schimbare enorma.
Sunt curioasa, Jetix mai difuzeaza Naruto?
Tin minte ca ramasesem cu mult in urma la un moment dat si atunci am decis sa iau toate seria si sa pierd vreo 4 zile vizionand non-stop cele 140 de episoade care le aveam ramase. Si cred ca pentru prima oara de cand a aparut Shippuuden, m-am tinut de un anime on-going.
Si continuand sa urmaresc anime-ul am realizat ca personajele se schimba si ele, Sakura pentru mine a fost cea mai mare surpriza si desi la inceput o detestam, e mult mai placuta acum si chiar e unul din personajele care vreau sa continui sa le prind pe ecran. Naruto de asemenea, schimbare enorma.
Sunt curioasa, Jetix mai difuzeaza Naruto?
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand