27-05-2012, 02:26 PM
wow deci...super nu am ce comenta:) Adriano chiar stie sa se faca respectat, iar adam trebuie sa suporte consecintele faptelor mamei lui, ''saracu'':((, mi-a placut mult faptul ca tebuie sa ''plateasca'' fiecare intrebare in parte ceea ce inseamna mai mult YAOI.
cea mai tare faza a fost:''Il trag aproape de mine si il sarut, o mana coborandu-mi pe fundul lui. ( da, suntem in public. si da, ma doare in cot de asta ) Ii strang una dintre fese, el scotand un geamat infundat. I-am soptit la ureche sa se prefaca, altfel e mort. Ii ordon sa intre in masina, trantindu-i portiera si intrand la randul meu acolo''(imi inchipui cum se simte adam:)))
cea mai tare faza a fost:''Il trag aproape de mine si il sarut, o mana coborandu-mi pe fundul lui. ( da, suntem in public. si da, ma doare in cot de asta ) Ii strang una dintre fese, el scotand un geamat infundat. I-am soptit la ureche sa se prefaca, altfel e mort. Ii ordon sa intre in masina, trantindu-i portiera si intrand la randul meu acolo''(imi inchipui cum se simte adam:)))
“E mai bine sa meriti laude si sa nu le primesti decat sa le primesti fara sa le meriti.” (Mark Twain)