Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM - Mai - Vot

Fotografia 1 VOTEZ: Imi place cum s-au imbinat elementele: apa, cerul si pamantul. Poza este clara, se intelege, iar peisajul este frumos.
Fotografia 4 VOTEZ: Imi place cum ai surprins soarele si faleza, de asemenea si apa cu vaporul s-au imbinat perfect cu peisajul. Imaginea este clara si de o calitate buna. Nu inteleg ce cauta acea persoana acolo, dar oricum fotografia e frumoasa.
Fotografia 3 VOTEZ: Imi place cum se vede pe alocuri curcubeul, peisajul este frumos, imi place cum au fost surprinsi copacii si apa. Si cerul de asemenea se imbina perfect cu celelalte elemente. Claritatea si calitatea sunt bune.

Fotografia 2: Imi place cum ai surprins apa,dar nu inteleg cum ai putut surprinde cerul negru?Claritatea este ok, pe margine e cam neclara, dar peisajul in sine e frumos.
Fotografia 5: S-au imbinat frumos toate elementele, imi place ca apare si cerul si apa si padurea in peisaj. Claritatea este buna si calitatea la fel.
Fotografia 6: Este putin cam neclara, poate din cauza luminii. Peisajul este surprins intr-un cadru frumos in care se imbina toate elementele. Si satul a fost surprins bine, cu casele si fermele.

Votez fotografiile: 1, 3 si 4. Succes in continuare!!
[Imagine: ma_bike__s_epic_by_jackroono-d4k64fi.gif]
My bike is epic, bischez b-)

Răspunsuri în acest subiect
POTM - Mai - Vot - de Daria - 20-05-2012, 08:07 PM
RE: POTM - Mai - Vot - de Rain - 20-05-2012, 10:28 PM
RE: POTM - Mai - Vot - de Addeh - 21-05-2012, 12:12 PM
RE: POTM - Mai - Vot - de yaoi maniac - 21-05-2012, 09:11 PM
RE: POTM - Mai - Vot - de Ryuu - 26-05-2012, 11:39 AM
RE: POTM - Mai - Vot - de Matt - 27-05-2012, 01:51 AM
RE: POTM - Mai - Vot - de Daria - 02-06-2012, 10:16 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)