Da, si eu imi tot iau de la 16 ani... Wacom, uhuh. Eu de doi ani ma chinui sa-mi cumpar un laptop nou
.
Eu am avut PC in Romania, dar din moment ce la 16 ani mi-am cumparat primul laptop acum 4 ani, nu prea folosesc tastatura normala si mouseul. Ma descurc dar el are unul idiot si cum sunt pe doua monitoare simultan jucand EVE si PS zboara dintr-unul in altul
Ryuu, o sa-l intreb la noapte, azi dimineata la 5 cand vorbea pe Skype si juca EVE imi venea sa-l omor ca m-a trezit, asa ca nu am avut chef sa vorbesc cu el inainte sa plec.

Eu am avut PC in Romania, dar din moment ce la 16 ani mi-am cumparat primul laptop acum 4 ani, nu prea folosesc tastatura normala si mouseul. Ma descurc dar el are unul idiot si cum sunt pe doua monitoare simultan jucand EVE si PS zboara dintr-unul in altul

Ryuu, o sa-l intreb la noapte, azi dimineata la 5 cand vorbea pe Skype si juca EVE imi venea sa-l omor ca m-a trezit, asa ca nu am avut chef sa vorbesc cu el inainte sa plec.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand