20-05-2012, 06:58 PM
Da, poate, ar fi dragut sa ne vedem/cunoastem. Momentan eu nu mai stau pe mess, iar fb-ul il am dezactivat, dar poate am sa-ti fur id-ul odat' . Tocmai mi-am amintit si de o prietena care s-a mutat in Italia cand eram intr-a cincea, a fost tot asa, un fel de prima prietena pe care mi-am facut-o pe net. Si ea era tot din Bucuresti, dar atunci eram prea mica sa ma pot vedea cu ea. Nici nu mai stiu pe unde statea...
Dar sa stii ca ma gandesc de multe ori ca poate m-am ciocnit de multe ori pe strada, la metrou, cafenele sau prin alte zone cu userii de pe forum care sunt din Bucuresti... Ah, de fapt, prin septembrie sau octombrie sau poate chiar noiembrie - nici nu mai stiu cand, am zarit-o fugitiv pe Dawn la statia de metrou Eroii Revolutiei.
Dar sa stii ca ma gandesc de multe ori ca poate m-am ciocnit de multe ori pe strada, la metrou, cafenele sau prin alte zone cu userii de pe forum care sunt din Bucuresti... Ah, de fapt, prin septembrie sau octombrie sau poate chiar noiembrie - nici nu mai stiu cand, am zarit-o fugitiv pe Dawn la statia de metrou Eroii Revolutiei.