20-05-2012, 04:17 PM
@Lia, da, Ramona. Suntem prietene bune de vreo 3 ani. Odata, la Nijikon a venit in Bucuresti si am plimbat-o mai mult in jurul locatiei unde se tinea conventia decat inauntrul ei si de atunci nu ne-am mai vazut fiindca nu a mai reusit ea sa ajunga. Astept sa termine cu bacu' si sa dea aci la facultate ca s-o car prin cafenele si pub-uri cu mine ca sa nu-si mai faca mama griji aiurea. Mwahaha... Desigur, nu doar pentru asta o astept aici. I-am promis ca-i gatesc. Si ii cant la chitara, cand voi face rost de una. Si vom locui impreuna. Dar astea-s, duh, vise.
Macar parintii vostrii asculta muzica. Ai mei parca fac parte dintr-o alta epoca, sincer. Idk, stiu de muzica din anii lor si o recunosc daca o aud, dar sunt atat de afundati in munca si problemele lor ca nici nu mai au timp sa asculte muzica. Mi-a trebuit o luna de zile sa-i explic mamei cine-i Eric Clapton, desi puteam foarte usor sa-i puna o melodie de-a lui si sa il recunoasca. Iar tata isi tine radio-ul deschis la masina, dar daca-l intreb ce asculta nu stie sa-mi zica. Si asculta radiourile astea de zi cu zi, unde se dau tipele astea ca Inna, Andreea Banica si altele.
Macar parintii vostrii asculta muzica. Ai mei parca fac parte dintr-o alta epoca, sincer. Idk, stiu de muzica din anii lor si o recunosc daca o aud, dar sunt atat de afundati in munca si problemele lor ca nici nu mai au timp sa asculte muzica. Mi-a trebuit o luna de zile sa-i explic mamei cine-i Eric Clapton, desi puteam foarte usor sa-i puna o melodie de-a lui si sa il recunoasca. Iar tata isi tine radio-ul deschis la masina, dar daca-l intreb ce asculta nu stie sa-mi zica. Si asculta radiourile astea de zi cu zi, unde se dau tipele astea ca Inna, Andreea Banica si altele.