Spre rusinea mea nu am citit inca manga, care am auzit ca e geniala, dar am vazut xxxHolic si xxxHolic Kei, si de asemenea Tsubasa Chronicle unde cele cateva universuri CLAMP fuzioneaza intr-unul singur. Am prins o faza anime foarte puternica in timpul vizionarii, eram moe, debitam numai fraze cute si ma holbam la ecran urmarind episod dupa episod, pixel cu pixel. L-am adorat, personajul meu preferat fiind Amewarashi, Yuuko deja devenise un ideal, ii adoram costumele in ciuda faptului ca grafica mi se parea ciudatica pe alocuri.
Toate conceptele din xxxHolic m-au invatat cate ceva despre Japonia si cultura, chiar si in afara emisferei asiatice, de multe ori ajungand dupa fiecare episod sa stau ore intregi intinsa pe pat si gandindu-ma la diverse idei.
Toate conceptele din xxxHolic m-au invatat cate ceva despre Japonia si cultura, chiar si in afara emisferei asiatice, de multe ori ajungand dupa fiecare episod sa stau ore intregi intinsa pe pat si gandindu-ma la diverse idei.
![[Imagine: sigforme.png]](http://img836.imageshack.us/img836/3286/sigforme.png)
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand