Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mirai Nikki

@Ciquita, sfarsitul nu e greu de inteles dupa ce te gandesti la el. Aici o sa fie un spoiler (adica o sa fie mai multe, pe parcurs).
Dupa ce Yuno a calatorit prin timp fiind un Dumnezeu, ea a creat cea de a doua lume. Insa cand Yukki s-a dus dupa ea in trecut atunci s-a creat A TREIA lume. Fiindca el omorase persoane in a doua lume crezand ca o sa ii poata reinvia dupa aceea, el a decis cu tipa aia (i-am uitat numele) sa faca in asa fel incat toti sa traiasca bine si sa nu mai fie nevoiti sa participe la joc. Iar fiindca Yuno din a treia lume nu a mai fost omorata, insa cea din a doua da (adica cea care a calatorit prin timp), ei au putut sa isi continue viata. Insa fiindca tipa s-a omorat ca tipul sa devina Dumnezeu el s-a dus si a vegheat asupra celei de a treia lume si a avut grija ca ei doi sa nu se mai intalneasca ca sa nu se mai intample aceleasi greseli ca in cea de a doua lume.

Anime-ul l-am vazut acum... cateva zile. Vreau sa zic o saptamana si ceva, cred.
Nu am vrut sa scriu despre el fiindca nu imi gaseam cuvintele si nu stiam daca o sa o pot lungi trei randuri. Dar revenind la subiect. Ii dau anime-ului nota opt.
Personajul meu "preferat" este Yuno Gasai. Un personaj foarte bun si nebun, m-a captivat din prima (bine, in al doilea sau al treilea episod).
Povestea care m-a facut sa plang a fost cea a lui Marco si Ai (Doamne, mi-am facut tricoul vraiste -de ce nimeni nu ma atentioneaza ca o sa bocesti la anime-ul X si Y ca sa isi ia omul niste servetele?). Povestea care mi-a placut a fost cu numarul 8 (parca), Clarvazatoarea. O alta poveste de viata care a fost pe placul meu a fost a copilului cu cartea de colorat pe post de Jurnal.
Ayase a fost purrrfect. Si ce sarut! Doar daca nu o facea dinadins ca era Yuno acolo ar fi fost minunat. Ce nu am inteles a fost daca atunci cand el a fost prins de catre Dumnezeul care a facut jocul si el a zis ca faptul ca il iubeste pe tip e alegerea lui (sau cam asa ceva), iar Zeul a zis ca minte... Adica... pana la urma mintea despre sentimentele sale de iubire pentru acel Yukki sau Zeusul avea ceva cu capu'?
Grafica mi-a placut. La fel si sfarsitul, desi mi-a parut rau de el la sfarsit (a va aminti de partea cu telefonul din ultimele secvente) si de mica devilusa si manga ei. Adica... arata asa de... si...
Am plans si la final, dar acolo si dincolo... Ce sa-i faci. Myaoming As mai vrea sa scriu, dar o las asa. Pot sa va iau fiecare episod si sa vi-l descriu s.a.m.d., dar mai bine ma opresc aici.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
Mirai Nikki - de Zyklon - 14-01-2012, 05:22 PM
RE: Mirai Nikki - de Addeh - 13-04-2012, 03:40 PM
RE: Mirai Nikki - de Ciquita - 17-05-2012, 07:20 PM
RE: Mirai Nikki - de yaoi maniac - 17-05-2012, 09:18 PM
RE: Mirai Nikki - de Saravis - 08-08-2012, 01:17 AM
RE: Mirai Nikki - de Mao. - 09-08-2012, 01:17 PM
RE: Mirai Nikki - de Azazel - 04-05-2013, 10:40 AM
RE: Mirai Nikki - de Syryus - 08-06-2013, 09:39 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)