Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine!

Mie imi face placare sa citesc. 71
Sa vedem... am zis chestia cu notele? Pe semestrul intai: "Oh, Doamne! Ce sunt cu notele si mediile astea -8, 8, 8, 8 blah-blah, 9, 9, 9, 9, 10, 10, 10 blah-blah, 7, 7!-?! Frateeee, in semestrul doi o sa trag de mine! O sa invat si nu o sa mai am niciun sapte, nicio nota de sapte! De la opt in sus! Si oh, putini de opt, nu multi!" si acum sunt gen: "Sa imi fac ghiozdanul acum, pe la 11 noaptea, sau maine? Eh, maine". Apoi in ore dorm. Deci, sa se vada cat trag de mine! i am the best, bices
Cum unii au chiulul sau yaoi-ul chestii "de care nu se pot desparti" atunci eu sunt cu intarziatul. 21 Teza, ore, orice. Chiar am intarziat la teza de la matematica si romana. Sunt... pffft!, imposibila. Stiu ca facusem un record mondial! (trei zile in care ajunsesem la timp, inaintea profesorilor, pentru ca ceasul meu era inainte)
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Răspunsuri în acest subiect
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine !! - de Adelinne` - 22-04-2011, 01:48 AM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de yaoi maniac - 16-05-2012, 09:28 PM
RE: Promit ca nu mai fac...dar nu ma pot abtine! - de infoleather - 03-09-2012, 08:53 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)