13-05-2012, 01:23 PM
(13-03-2008, 04:37 AM)Lye A scris: Poate o sa vi se para ciudat acest subiect,insa e cat se poate de normal.In Romania anului 2008,tot mai multi tineri recurg la sinucidere,din motive oarecum banale(au ramas fara iubiti/iubite sau au luat note mici la scoala).
1.Ok pana acum nu am auzit nici un adolescent sa-si arunce viata la gunoi pentru niste note. Parerea mea este ca exagerezi cu asta.
2. Nu e neaparat sa te tai pe mana ca sa fi considerat interesant/a. Poti la fel de bine sa suferi din cauza a ceva care te distruge pshihic si sa recurgi la astfel de lucruri sangeroase.
ex : Tatal lui x vine acasa beat si o ucide pe mama lui x. Apoi x fuge de acasa si se taie pe mana.
Bun. Fiecare s-a gandit la sinucidere, pana si eu, de ce as minti? Insa nu as recurge la asa ceva. Si nu, nu o sa fac asa ceva niciodata. Prefer sa profit ca am primit viata nu s-o irosesc, pentru a ma arunca de la etajul 4.
![[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]](http://data.whicdn.com/images/48999629/tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif)
Boys love.