12-05-2012, 10:10 PM
Profu' de isto' : Tu, Bacano, cum sa scrii "Paris" cu p mic, de la prost? Scrie cu P mare, de la Prodea(pe profu' de isto il cheama Prodea)
Profu de istorie la un coleg : tuu! Te-ai dus la Paris bou si te-ai intors vaca!
Tot el: Cine vrea un 10 la History?
Toti ridicam mana.
el: Asa...Deschideti manualul si in 5 minute imi spuneti cati morti si cati raniti sunt in cartea de History.
Profu' de mate: *eu eram la tabla, pentru o teorema, iar el s-a spus in locul meu* Asa.. acum mai spui si tu "Ati inteles, copii? " *toti din clasa faceau galagie* Io in locul tau le puneam un 3.
Profu' de mate: *scrie triunghiul FCB* Puteam spune si triunghiul CBF, dar tin cu FC Barcelona.
*edit*
Miercurea asta, 23.05, am avut istoria. A doua ora dupa istorie, am avut engleza. Profa' de engleza -"peretena" lu' profu' de isto. Vine el la noi in clasa:
"Scuze colega, de obicei la colegii nostri ultimele minute din ora sunt cruciale. Asa ca te intreb, pot sa-ti violez ora?"
"Da, sigur." Noi ramasesem in picioare, ca doar suntem copii cu bun simt
"Stati jos!"
"Asa. Sa-ti zic, Ca m-am enervat pe astia din 6B. Ala," arata spre colegamiu "Ala e un puturos cu inalta calificare in tainele puturoseniei! 3, colega, 3. Ca i-a fost lene sa isi scrie un amarat de conspect de o pagina! Si ochelaristele... una 5 si una 3. Auzi tu, ma aburesc pe mine <Ca cica am facut, da' nu am caietu', ca cica eu am fost al 6A cand am dat testarea si ne-ati predat acolo... >" cred ca am ras toata pauza![24 24](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/24.gif)
Profu de istorie: Si Napoleon s-a intors din nou al conducere..
Eu: Iar?
Profu: Da, iar Neculeto, ai dreptate.Dar doar pentru 100 de zile, dupa a fost exilat pe insula Sf. Elena pana si-a dat duhul. Sau dat coltu', scrieti cum doriti.
Profu' de mate, azi, vineri, la teza:
Daca 2+16=a=18, cat e a?
X: 2+16
Un coleg: Doamna, Nico vrea sa se duca sa manance caini! Huooo, canibala!
Profa de geo: Anul viitor invatam Asia...
Un coleg: Doamna, puteti sa lipsiti la Japonia, ne preda Nico..
La dirigentie, ne pusese diriga sa spunem hobby-urile noastre.
Un coleg: Sa mananc, sa dorm si sa hibernez. Doamna, pot sa le zic si pe ale lu' Nico? Animeuri, baieti, roackeri, emoisti, japonezi si tipi care arata ca femeile.
Io: Ai uitat sa spui coreeni.
El: In fine, tot asiatici, tot aceeasi ciorba de peste!
Eu: Dar mie imi place pizza.
El: Atunci ma-ta!
Profa de geo: Nico, zi-mi si mie ceva in japoneza si in olandeza.
Eu: Konichiwa! Hajimemashite! Watashino namaeha Nico-desu.
Profa: Ce tot indrugi acolo? Zi in olandeza.
Eu: Hello! Leuk om te ontmoeten. Ik heet Nico.
Un coleg: Tu ori ne injuri?
Profu de istorie la un coleg : tuu! Te-ai dus la Paris bou si te-ai intors vaca!
Tot el: Cine vrea un 10 la History?
Toti ridicam mana.
el: Asa...Deschideti manualul si in 5 minute imi spuneti cati morti si cati raniti sunt in cartea de History.
Profu' de mate: *eu eram la tabla, pentru o teorema, iar el s-a spus in locul meu* Asa.. acum mai spui si tu "Ati inteles, copii? " *toti din clasa faceau galagie* Io in locul tau le puneam un 3.
Profu' de mate: *scrie triunghiul FCB* Puteam spune si triunghiul CBF, dar tin cu FC Barcelona.
*edit*
Miercurea asta, 23.05, am avut istoria. A doua ora dupa istorie, am avut engleza. Profa' de engleza -"peretena" lu' profu' de isto. Vine el la noi in clasa:
"Scuze colega, de obicei la colegii nostri ultimele minute din ora sunt cruciale. Asa ca te intreb, pot sa-ti violez ora?"
"Da, sigur." Noi ramasesem in picioare, ca doar suntem copii cu bun simt
![21 21](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/21.gif)
"Asa. Sa-ti zic, Ca m-am enervat pe astia din 6B. Ala," arata spre colegamiu "Ala e un puturos cu inalta calificare in tainele puturoseniei! 3, colega, 3. Ca i-a fost lene sa isi scrie un amarat de conspect de o pagina! Si ochelaristele... una 5 si una 3. Auzi tu, ma aburesc pe mine <Ca cica am facut, da' nu am caietu', ca cica eu am fost al 6A cand am dat testarea si ne-ati predat acolo... >" cred ca am ras toata pauza
![24 24](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/24.gif)
Profu de istorie: Si Napoleon s-a intors din nou al conducere..
Eu: Iar?
Profu: Da, iar Neculeto, ai dreptate.Dar doar pentru 100 de zile, dupa a fost exilat pe insula Sf. Elena pana si-a dat duhul. Sau dat coltu', scrieti cum doriti.
Profu' de mate, azi, vineri, la teza:
Daca 2+16=a=18, cat e a?
X: 2+16
Un coleg: Doamna, Nico vrea sa se duca sa manance caini! Huooo, canibala!
Profa de geo: Anul viitor invatam Asia...
Un coleg: Doamna, puteti sa lipsiti la Japonia, ne preda Nico..
La dirigentie, ne pusese diriga sa spunem hobby-urile noastre.
Un coleg: Sa mananc, sa dorm si sa hibernez. Doamna, pot sa le zic si pe ale lu' Nico? Animeuri, baieti, roackeri, emoisti, japonezi si tipi care arata ca femeile.
Io: Ai uitat sa spui coreeni.
El: In fine, tot asiatici, tot aceeasi ciorba de peste!
Eu: Dar mie imi place pizza.
El: Atunci ma-ta!
Profa de geo: Nico, zi-mi si mie ceva in japoneza si in olandeza.
Eu: Konichiwa! Hajimemashite! Watashino namaeha Nico-desu.
Profa: Ce tot indrugi acolo? Zi in olandeza.
Eu: Hello! Leuk om te ontmoeten. Ik heet Nico.
Un coleg: Tu ori ne injuri?
![[Imagine: vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png]](http://fc00.deviantart.net/fs70/f/2012/314/b/6/vriska_serket_signature_by_sardonicincubus-d5kkvn3.png)
You don't have to 8e a good person to 8e a hero.