09-05-2012, 03:41 PM
Mood: stressed.
Status: dying
Mananc: Kinder Pingui. Geniala chestie.
Beau: cafea
Sunt imbracata in: blugi si un tricou.
Ascult: un interviu cu jucatorul de snooker Ronnie O'Sullivan, chiar dupa ce a castigat World Championship 2012.
Privesc: chestia de mai sus. Am vazut-o deja de trei ori, dar tipul il tine pe fiul lui de 5 ani in brate si are o voce asa nice ca nu ma mai pot satura de faza asta.
Status Y!M: cum am spus in repetate randuri, nu am mess.
Vorbesc pe Messenger cu: see above.
Citesc: dupa teza la mate de maine, o sa ma apuc de citit comentarii pentru teza de la romana. Fun.
Ma gandesc la: ce nasol o sa fie maine la teza, cum o sa-mi dea ceva ce sigur o sa ma incurce, o sa ma pierd si o sa iau o nota mica. E super enervant sa inveti tot ce trebuie si gresesti dintr-o prostie.
Doresc: sa iau zece la mate si sa imi cumpar niste sandale inalte.
Iubesc pe: tot pe Charlie. Nu mi-as putea inchipui viata mea fara laptop-ul asta.
Urasc pe: momentan, pe nimeni. Totusi cred ca maine va fi profa de mate.
Imi lipseste: fericirea... Bine, nu chiar asa, dar sunt momente in care as putea sa ma bucur mai mult decat o fac.
Abia astept sa: termin cu teza la mate si sa imi descarc din nou The Social Network. A trecut prea mult timp de cand nu l-am vazut.
Status: dying
Mananc: Kinder Pingui. Geniala chestie.
Beau: cafea
Sunt imbracata in: blugi si un tricou.
Ascult: un interviu cu jucatorul de snooker Ronnie O'Sullivan, chiar dupa ce a castigat World Championship 2012.
Privesc: chestia de mai sus. Am vazut-o deja de trei ori, dar tipul il tine pe fiul lui de 5 ani in brate si are o voce asa nice ca nu ma mai pot satura de faza asta.
Status Y!M: cum am spus in repetate randuri, nu am mess.
Vorbesc pe Messenger cu: see above.
Citesc: dupa teza la mate de maine, o sa ma apuc de citit comentarii pentru teza de la romana. Fun.
Ma gandesc la: ce nasol o sa fie maine la teza, cum o sa-mi dea ceva ce sigur o sa ma incurce, o sa ma pierd si o sa iau o nota mica. E super enervant sa inveti tot ce trebuie si gresesti dintr-o prostie.
Doresc: sa iau zece la mate si sa imi cumpar niste sandale inalte.
Iubesc pe: tot pe Charlie. Nu mi-as putea inchipui viata mea fara laptop-ul asta.
Urasc pe: momentan, pe nimeni. Totusi cred ca maine va fi profa de mate.
Imi lipseste: fericirea... Bine, nu chiar asa, dar sunt momente in care as putea sa ma bucur mai mult decat o fac.
Abia astept sa: termin cu teza la mate si sa imi descarc din nou The Social Network. A trecut prea mult timp de cand nu l-am vazut.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine