06-05-2012, 11:24 AM
Buna si tie, draga mea camarada care adora-sa-gateasca. Eu una iubesc sa gatesc, in special prajiturele. Mi se pare asa relaxant, mai ales cand mai am laptopul langa mine si intre timp m-ai trag cu ochiul sa vad ce mai e nou pe forum sau caut cu cineva sa vorbesc pe mess, pana se fac gata prajiturile. As sta in bucatarie toata ziua! Chiar ieri am facut clatite - ahhhh, n-ai vrea sa sti cat de bune au fost, si cate am mancat, de una singura! *muahahaha*
Ei bine, ma bucur ca te afli pe aici, printre noi. Sper sa-ti placa pe zup, sa te integrezi cat mai repde, sa-ti faci multi-multi prieteni. Acum, daca-mi dai voie sa te cunosc mai bine, o sa-ti pun cateva intrebari:
1. Ce-ti place sa gatesti, si sa mananci, cel mai mult?
2. De ce Nana si nu Hachi?
3. Care a fost momentul la care ai plans cel mai tare, la anime-ul asta?
4. O piesa de care crezi ca nu te vei satura vreodata?
5. Scoala de arte, oh, cate de tare!! Ai vreun talent special?
Uhm, cam atat, momentan. Mai trec eu pe aici. Abia astept sa aflu raspunsurile tale! Have fun, Kisses *mwah* !
Ei bine, ma bucur ca te afli pe aici, printre noi. Sper sa-ti placa pe zup, sa te integrezi cat mai repde, sa-ti faci multi-multi prieteni. Acum, daca-mi dai voie sa te cunosc mai bine, o sa-ti pun cateva intrebari:
1. Ce-ti place sa gatesti, si sa mananci, cel mai mult?
2. De ce Nana si nu Hachi?
3. Care a fost momentul la care ai plans cel mai tare, la anime-ul asta?
4. O piesa de care crezi ca nu te vei satura vreodata?
5. Scoala de arte, oh, cate de tare!! Ai vreun talent special?
Uhm, cam atat, momentan. Mai trec eu pe aici. Abia astept sa aflu raspunsurile tale! Have fun, Kisses *mwah* !
~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”