Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kimi ni todoke

Am vazut si eu anime-ul acum vreo doua luni. A fost dragut, dar nu impresionant. In primele episoade mi se parea ca totul se misca prea repede intre Kazehaya si Sawako, parca s-au indragostit imediat unul de altul, doar ca nu isi dadeau nici ei seama. Dupa a inceput sa mi se para ca actiunea e cam trasa de par si ca totul se lungeste prea mult. Grafica a fost ok, mai ales din punct de vedere al baietilor si, pana la urma, ideea povestii a fost frumoasa, mi-a placut.
Sawako e putin cam exagerata din anumite puncte de vedere. Tot ce face e sa isi ceara scuze si sa le multumeasca celorlalti ca ii vorbesc. Se subestimeaza si se considera mai prejos decat oricine, considera ca nu merita nimic. In schimb, mi-a placut sinceritatea ei si faptul ca si-a facut curaj sa ii marturiseasca baiatului pe care il place ce simte pentru el, nu e chiar asa usor. 71 Mai ales avand in vedere timiditatea ei...
Kazehaya a fost si el destul de nice. Desi chiar nu facea aproape nimic pentru a-si imbunatati relatia cu Sawako, ba mai rau, incepuse sa o evite doar fiindca ii era teama ca ar putea fi refuzat. Mi s-a parut umpic aiurea ca, dupa atata timp, ei tot nu isi intelegeau sentimentele unul altuia, desi erau atat de evidente. Faza mea preferata a fost cea de Anul Nou, pe care l-au petrecut singuri, cand Sawako a fost incredibil de draguta si cand chiar s-au comportat de parca s-ar fi placut mult. Si finalul a fost nice, ma asteptam la un sarut sau macar un pupic, dar a fost sweet oricum, mai ales ca ea i-a dat si acea ciocolata ce o pregatise de Valentine's Day. 71
Cred ca personajul meu preferat a fost Ryuu. Desi de obicei imi plac baietii ceva mai plini de viata, el a fost cel mai cute ever, avea asa o liniste adorabila in el si acel calm misterios chiar m-a facut curioasa. Imi pare rau ca Chizu nu ii impartasea sentimentele, dar mi-a placut foarte mult atunci cand el o consola si incepuse sa ninga pentru prima data in acel an. :X Nu stiu daca va exista o continuare a anime-ului, dar eu inca sper ca vor fi impreuna candva.
Ayane nu m-a impresionat prea mult, dar parea o tipa de treaba, desteapta, singura care parea sa isi inteleaga cu adevarat toti prietenii. Pin mi s-a parut amuzant si mi-a placut ca, prin felul lui aiurit de a fi, prin a lua la misto si a face glume, a reusit sa ii ajute pe Sawako si Kazehaya.
Era sa uit de Kurumi... Sincer, nu imi plac persoanele prefacute ca si ea, dar din punctul asta de vedere e o actrita buna si, oricum, trebuie sa existe si un personaj mai mult sau mai putin negativ, iar rolul asta i s-a potrivit foarte bine. Si, in plus, daca nu ar fi fost ea, Sawako nu ar fi avut motivatia sa ii spuna lui Kazehaya ce simte pentru el.
Nu stiu, mi s-a parut dragut anime-ul, dar nu stiu daca imi voi mai aminti prea multe de el peste un timp...
[Imagine: sig_reinoir.png]

Răspunsuri în acest subiect
Kimi ni todoke - de OneSkyCloud - 19-08-2010, 03:00 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Juliette - 21-11-2010, 02:41 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Teh - 26-12-2010, 12:18 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Panzer - 08-01-2011, 08:42 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Shuichi-chan - 21-01-2011, 10:09 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de goddess - 26-01-2011, 02:02 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de anaoha - 18-05-2011, 12:35 AM
RE: KIMI NI TODOKE - de Irukandji - 18-06-2011, 10:19 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Panzer - 19-06-2011, 10:18 PM
RE: KIMI NI TODOKE - de Red Baron - 29-07-2011, 10:58 PM