04-05-2012, 09:38 PM
E amuzant ca de cand aveam 4-5 ani mi-am dorit sa merg la circ. Tata e mare fan al numerelor de acrobatie, mie imi place trapezul. Dar acum, mai mult ca niciodata, imi doresc ca ai mei sa fi spus da unei fetite de-o schioapa, cu codite, care vrea sa mearga la circ. Toata luna mai->teze.
^N-am prea vorbit, cum ai spus si tu, ceva mai mult inafara de Photoshop si sfaturi in domeniu si mi-ar placea sa o mai facem, din cand in cand. Iti stiu cat de cat gusturile in materie de muzica/filme/carti din ce am citit rar pe forum si cam atat. Fara sa cad in extrema cealalta spun doar ca ai fost suficient de amabila cat sa-mi suporti prostiile inca de la inceput.
<Incepe sa-mi placa pe zi ce trece mai mult Shippuden. Frumos, frumos.
v Vrei sa-ti cumperi o girafa de jucarie careia sa-i spui Zebra. Copiezi la teste.
^N-am prea vorbit, cum ai spus si tu, ceva mai mult inafara de Photoshop si sfaturi in domeniu si mi-ar placea sa o mai facem, din cand in cand. Iti stiu cat de cat gusturile in materie de muzica/filme/carti din ce am citit rar pe forum si cam atat. Fara sa cad in extrema cealalta spun doar ca ai fost suficient de amabila cat sa-mi suporti prostiile inca de la inceput.
<Incepe sa-mi placa pe zi ce trece mai mult Shippuden. Frumos, frumos.
v Vrei sa-ti cumperi o girafa de jucarie careia sa-i spui Zebra. Copiezi la teste.