Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sup

thx are for ur welcomes 21

@Lia: despre jocuri, cum am mentionat si mai sus, nici aion si nici wow nu imi plac. a vrut odata un tip sa ma convinga sa joc lineage cu el desi am refuzat pentru ca atunci cand nu ma joc Rohan, inseamna ca i`m into smth else rly bad si nu am timp de jocuri online, iar cand ma joc, ori sunt ocupata cu scoala, cu proiectele si ma rog...plus ca dupa ce am incercat mai multe si nici unele nu mi-au placut am renuntat in a mai cauta alte mmorpg-uri. poate la vara am sa mai caut unele. Iar in ceea ce priveste cartea, iti multumesc de sugestie desi i`m not rly into vampires..doar prietena mea cumparase cartea aia din austria de la un targ cu carti vechi si stiindu-mi pasiunea pentru yaoi s-a gandit ca mi-ar placea 4 (and ohh my..how did i like it...) Dar thx again for the book. i can try it 4
Filme preferate? one of them could be "Stigmata" (horror) "Tangled" (i can watch it over and over again) "Stonehenge Apocalypse" (because Misha Collins !) "The Hanover 1-2" si daca se pun si seriale, "Supernatural"

@Rain.: aaa si eu mai fac boacane cand sunt prin bucatarie pentru ca sunt o ametita si o aiurita dar tot imi place sa gatesc 4
Anime-uri yaoi urmarite? toate. (care sunt chiar asa mai hardcore si yaoi) mai sunt shounen-ai pe care nu le-am vazut binenteles, dar se rezolva cu timpul 21 desi am cam evitat shounen-urile fiindca mi s-a intamplat sa vad Togainu no Chi care se presupunea a fi shounen-ai and i didn`t even get at least 1 little kiss. So i kinda avoided shounen-ais 4 Iar de scris nu scriu fic-uri. Nu scriu nimic. Nu prea sunt in stare sa-mi compun nici eseurile pentru scoala...chiar nu sunt buna la deloc..de fapt, sunt groaznica.

Don`t argue with idiots. They will drag you down to their own level and beat you with experience

Răspunsuri în acest subiect
Sup - de MsCreed - 03-05-2012, 05:45 PM
RE: sup - de Azazel - 03-05-2012, 06:09 PM
RE: sup - de Erdna - 03-05-2012, 06:18 PM
RE: sup - de yaoi maniac - 03-05-2012, 07:02 PM
RE: sup - de MsCreed - 03-05-2012, 07:54 PM
RE: sup - de Lia - 03-05-2012, 09:28 PM
RE: sup - de Rain - 03-05-2012, 09:37 PM
RE: sup - de MsCreed - 04-05-2012, 04:06 PM
RE: Sup - de Niska - 06-05-2012, 11:24 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)