04-05-2012, 01:00 AM
O da, super capitol. Am spus cumva ca-l ador pe Kyle? Nu, nu cred, dar o spun acum pentru ca este preferatul meu ( alaturi de Jesse bineinteles ). Acum, revin la capitol si-ti spun, pentru a nu stiu cata oara ca Ray mi se pare pe zi ce trece mai idiot. Inteleg ca-l iubeste inca pe Philipe, dar , la naiba, nu se mai intoarce la el. Si , in cele din urma, a realizat ca-l iubeste pe roscat.
M-am oprit din citit cand am vazut cum il obliga sa stea acasa cu femeile si copii, ce crede el, ca femeile nu pot sa-i ajute.
Forta Kyle! Aratale tu ce poti, spre ca nu o va face lata. Acum ca gandesc putin lucid, foarte putin, realizez ca nu-i chiar o idee buna ca un baiat de la oras sa incerce sa conduca o cireada de 100 de vite. Primul motiv ar fi ca ele vor simti pericolul si vor scapa de sub control, e o trasatura fireasca a animalelor, iar al doilea motiv este simplu, Kyle sigur o sa-l enerveze pe Ray.
Astept nextu, sigur va fi unul exploziv ( si ceea ce va exploda va fi capul brunetului )
Bafta la tasta si multa inspiratie.
App: Cand apar Jesse si Blake? Imi e dor de ei.
Te-am pupat.
M-am oprit din citit cand am vazut cum il obliga sa stea acasa cu femeile si copii, ce crede el, ca femeile nu pot sa-i ajute.
Forta Kyle! Aratale tu ce poti, spre ca nu o va face lata. Acum ca gandesc putin lucid, foarte putin, realizez ca nu-i chiar o idee buna ca un baiat de la oras sa incerce sa conduca o cireada de 100 de vite. Primul motiv ar fi ca ele vor simti pericolul si vor scapa de sub control, e o trasatura fireasca a animalelor, iar al doilea motiv este simplu, Kyle sigur o sa-l enerveze pe Ray.
Astept nextu, sigur va fi unul exploziv ( si ceea ce va exploda va fi capul brunetului )
Bafta la tasta si multa inspiratie.
App: Cand apar Jesse si Blake? Imi e dor de ei.
Te-am pupat.