Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sarut frantuzesc

Mi-ai dat in cap de trei ori cu "fatza", ai scris sus de tot ca limba este cea romana.
Madam e invariabil, deci gandurile matroanei pica.
Plutea in jurul norilor pufosi,cat mai departe de lumea reala, sus catre inaltul vazduh. In clipa aceasta simte adierea calda a vantului cum ii mangaie fiacare fibra a corpului , ca apoi sa-si dea seama ca se afla din nou in lumea hidoasa care valsa in jurul ei.
"Norisorii pufosi" e pueril. Oximoron cel putin straniu (hidoasa...valsa), a valsa in sensul acela e cliseic.
Chiar si Madam Ines se minuna cand o vazuse. Parca ii era mila sa o vanda asa, dar acest domn avea de gand sa dea multi bani pentru virginitatea ei. Motivul ramase nestiut chiar si de catre Ines. Se gandea oare de ce cineva ca el avea nevoie de o prostituata tanara, virgina, fara nici un pic de experienta.
Matroana nu se minuneaza, nu are mila, ea are clienti si bancnote. Daca era sefa stia ca o virgina e cea mai "placuta" pentru ca e ingusta.
Consider ca numele este prost ales (Hope), i-ai retezat individualitatea si ai facut-o emblema.
Te identifici cu pesonajul? (nickname-ul tau imi zice asta)
Finalul nu are plauzibilitate deoarece nu cred ca tatii vor dame de companie pentru fii lor, ci vor femei puternice care sa ii ajute sa evolueze. De ce sa iti mentii fiul in stadiul de "da-i niste bani si o sa te urce pe culmi"?
- Haide Hope, sefa' te asteapta.
Sunetul puternic de usa trantita, o facuse sa se trezeasca doar pe jumatate din euforia traita. Desi numele ei inseamna " speranta " , ea era total lipsita de acest divin sentiment,de acesta credinta in sorta ei. Asa de bine putea sa o cheme si " pain ". Dupa parerea ei,acest sentiment,se potriviea mult mai bine cu avlansa de urlete,jigniri,umiliri si dureri,pe care multi ar fi considerato viata. Cu o ultima suflare , Hope incerca sa-si limpezeasca mintea, sa-si adune gandurile, pentru a primi o noua sarcina dezgustatoare de la seful ei.
sef sau sefa? discontinuitate in idei.
Cu toata ca toti o considerau o tarfa, avea o eleganta si o inteligenta sclipitoare, demna de o domnisoara de 17 ani, la fel ca si ea. Daca avea o inteligenta sclipitoare nu se afla acolo, ci se angaja la fast food part-time si mergea la scoala.
Sper (ca tot i-ai pus numele Hope) ca vei reusi sa realizezi ceva senzual si erotic.

Nu ai reusit sa imi creezi senzatia tulbure a drogurilor sau frumusetea ce ma blocheaza (clisee in portretul ei), dar are potential.

[Edit] off pentru Pikachu : imi pare rau, am avut o rupere de idei aici: Madam e invariabil, deci gandurile matroanei pica. Vroiam sa scriu ca fragmentul 'Cunostea destul de bine gandurile Madamei' pica, pentru ca ar fi fost gandurile lui madam, nu gandurile matroanei, cum am scris mai sus.
Imi pare rau ca nu am reusit sa ma fac inteleasa, scrisesem un comentariu mai lung si mai bine gandit si mi-a murit bateria laptopului, asa ca ce am scris a fost un rezumat asa... mai incoerent.
Am editat in el, sper ca are o mai mare logica.
Scuzaţi-mă, nu sunt un mort de bună companie.-Sartre

Răspunsuri în acest subiect
Sarut frantuzesc - de Hope - 12-04-2012, 01:03 AM
RE: Sarut frantuzesc - de *|Dea|* - 12-04-2012, 02:09 PM
RE: Sarut frantuzesc - de Katarina - 29-04-2012, 11:32 PM
RE: Sarut frantuzesc - de Pikachu - 03-05-2012, 05:50 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)