26-04-2012, 05:19 PM
Cap 2:Persoana misterioasa
Itachi:
M-am dus la rozalia acea si i-am soptit incet la ureche"Sa te vad adca poti sa faci asta".Ma duc la rampa dupa ce fac niste scheme uimitoare si destul de grele cu skatul astept parerea ei.
-Foarte tare.Ma poti invata?
-Desigur,...
-Sakura,Sakura Haruno
- Itachi Uchiha
-Ok Itachi,imi dai numarul tau?poate mai vorbim.
-0736...
-Mersi.Apropo ea este Hinata, cea mai buna prietena.
-Hinata...nu erai verisoara lui Neji?
-Ba da.Nu ne-am vazut de mult Itachi.
-Da...3 ani.
-Deci Itachi, la ce liceu esti?spuse Sakura
-La Nr.12.
-Ce coincidenta, acolo sunt si eu.
-Ok, pustoaico trebuie sa plec.Astept sa ma suni.
-Pa
Ma indrept spre prietenii mei:Deidara,Pain,Hidan si Konan care era iubita lui Pain.Inainte sa vorbesc cu rozalia facusem pariu cu Deidara ca o sa ii iau numarul.
-Deci?ma intreaba blondul.
-O sa ma sune ea.spun eu victorios
-Bravo.Sa sti ca fratele tau te-a privit c-am urat.
-Asta si vroiam.spun eu cu o oarecare rautate in glas.
-Nu e rea fata, e chiar buna.
-Stiu si de asta nu am sa i-o las lu` ipoten** de fratimio`
-Esti rau...si daca nu vrea sa fie cu tine?
-O sa o santajez.
-Cu ce?
-Gasesc...spune eu pe un glas mai rece.
Fetita aia e prea buna ca sa o las sa imi scape asa ca mai bine actionez repede,inainte sa mi-o ia Sas`ke.
Flashback:
Inainte sa termin ultima livrare de droguri,fratiorul meu drag a aparut cu fosta mea iubita Ino.
-Ce mai vrei Sasuke?
-Pai vreau 1 milion de dolari.
-Si ce te face sa crezi ca o sa ti dau?
-Daca vrei sa duci la capat livrarea asta fara probleme,mai bine mi-ai da.
Ii fac semn sa vina singur si cum ajunse langa mine i-am soptit ca daca vrea sa mai stea cu ta*** de Ino sa ma lase dra** in pace sau ii spun de ce se ocupa el.
Endflashback
Strigatele blondului mi-au intrerupt sirul gandurilor.El ma intreba daca vin impreuna cu ei in oras,le spun ca nu si ca le pregatesc o surpriza pentru vineri.Ma grabesc spre casa, trebuie sa gasesc ceva special pentru vineri seara, ultima zi de vacanta pe care o avem.
Am ajuns in fata vilei mele de 1 etaj, intru in curte si parfumul florilor, care erau plantate de servitoarea mea Tsunade , imi imbata narile. Intru repede in casa decorata cu bun gust si ma duc la etaj direct in camera mea.Am uitat sa spun ca nu mai locuiesc cu "scumpul" fratior de 2 ani.
Ma pun la calculator si pun melodia mea prefereata pe care o am si ca ton de apel la telefon, apoi ma trantesc in patul cu cearceafuri din satin albastre si ma afund , gandindu-ma la ce sa fac vineri.Apoi parca o idee ma plesni asa de tare incat era sa cad din pat. Vineri o sa fac....O PETRECERE.Daca Sakura o sa ma sune o sa fie perfect o sao invit si poate ii pun ceva in bautura o sa faca urat si o sa am cu ce sa o santajez.
Sasuke:
Il urasc, il urasc ,il urasc, vreau sa il omor , adica se da la o fata pe care o plac si eu, dar el nici macar nu o cunoaste, bine nici eu dar nu e de varsta lui.Mai bine ma duc sa imi incerc si eu norocul,dar stai unde este prietena ei?a plecat, mai bine.Vad ca si ea se pregatea sa plece asa ca ma duc repede la ea sa o ajut sa isi stranga lucrurile.
-Stai, lasa-ma sa te ajut!
-Multumesc. Nu trebuia.
-Pentru o fata asa frumoasa, se merita.
-Mersi.spune ea rosind.
-Cum te cheama?
-Sakura Haruno.
-Sasuke Uchiha.
-Esti fratele lui Itachi?
-Da, de unde il sti?spun eu prefacandu-ma ca nu am vazut scena.
-S-a oferit sa ma ajute cu niste scheme.
Se pare ca a terminat de impachetat, trebuie sa fac ceva si repede.
-Lasa-ma sa te conduc.
Wow Sasuke nu puteai spune ceva mai stupid?...
-Mersi mult, esti foarte dragut.
Da?atunci bravo Sasuke....
In timp ce mergem inspre apartamentul ei am povestit tot felul de chestii si am observat ca sta aproape de casa mea.Eu o intreb daca imi da numarul ei, atunci a zambit scurt si dulce si mi-la spus dintr-o suflare.
Inainte sa intram in bloc o furtuna foarte urata a inceput.Ea mi-a zis:
O sa aflati in capitolul urmator care o sa vina probabil maine sau luni.
Itachi:
M-am dus la rozalia acea si i-am soptit incet la ureche"Sa te vad adca poti sa faci asta".Ma duc la rampa dupa ce fac niste scheme uimitoare si destul de grele cu skatul astept parerea ei.
-Foarte tare.Ma poti invata?
-Desigur,...
-Sakura,Sakura Haruno
- Itachi Uchiha
-Ok Itachi,imi dai numarul tau?poate mai vorbim.
-0736...
-Mersi.Apropo ea este Hinata, cea mai buna prietena.
-Hinata...nu erai verisoara lui Neji?
-Ba da.Nu ne-am vazut de mult Itachi.
-Da...3 ani.
-Deci Itachi, la ce liceu esti?spuse Sakura
-La Nr.12.
-Ce coincidenta, acolo sunt si eu.
-Ok, pustoaico trebuie sa plec.Astept sa ma suni.
-Pa
Ma indrept spre prietenii mei:Deidara,Pain,Hidan si Konan care era iubita lui Pain.Inainte sa vorbesc cu rozalia facusem pariu cu Deidara ca o sa ii iau numarul.
-Deci?ma intreaba blondul.
-O sa ma sune ea.spun eu victorios
-Bravo.Sa sti ca fratele tau te-a privit c-am urat.
-Asta si vroiam.spun eu cu o oarecare rautate in glas.
-Nu e rea fata, e chiar buna.
-Stiu si de asta nu am sa i-o las lu` ipoten** de fratimio`
-Esti rau...si daca nu vrea sa fie cu tine?
-O sa o santajez.
-Cu ce?
-Gasesc...spune eu pe un glas mai rece.
Fetita aia e prea buna ca sa o las sa imi scape asa ca mai bine actionez repede,inainte sa mi-o ia Sas`ke.
Flashback:
Inainte sa termin ultima livrare de droguri,fratiorul meu drag a aparut cu fosta mea iubita Ino.
-Ce mai vrei Sasuke?
-Pai vreau 1 milion de dolari.
-Si ce te face sa crezi ca o sa ti dau?
-Daca vrei sa duci la capat livrarea asta fara probleme,mai bine mi-ai da.
Ii fac semn sa vina singur si cum ajunse langa mine i-am soptit ca daca vrea sa mai stea cu ta*** de Ino sa ma lase dra** in pace sau ii spun de ce se ocupa el.
Endflashback
Strigatele blondului mi-au intrerupt sirul gandurilor.El ma intreba daca vin impreuna cu ei in oras,le spun ca nu si ca le pregatesc o surpriza pentru vineri.Ma grabesc spre casa, trebuie sa gasesc ceva special pentru vineri seara, ultima zi de vacanta pe care o avem.
Am ajuns in fata vilei mele de 1 etaj, intru in curte si parfumul florilor, care erau plantate de servitoarea mea Tsunade , imi imbata narile. Intru repede in casa decorata cu bun gust si ma duc la etaj direct in camera mea.Am uitat sa spun ca nu mai locuiesc cu "scumpul" fratior de 2 ani.
Ma pun la calculator si pun melodia mea prefereata pe care o am si ca ton de apel la telefon, apoi ma trantesc in patul cu cearceafuri din satin albastre si ma afund , gandindu-ma la ce sa fac vineri.Apoi parca o idee ma plesni asa de tare incat era sa cad din pat. Vineri o sa fac....O PETRECERE.Daca Sakura o sa ma sune o sa fie perfect o sao invit si poate ii pun ceva in bautura o sa faca urat si o sa am cu ce sa o santajez.
Sasuke:
Il urasc, il urasc ,il urasc, vreau sa il omor , adica se da la o fata pe care o plac si eu, dar el nici macar nu o cunoaste, bine nici eu dar nu e de varsta lui.Mai bine ma duc sa imi incerc si eu norocul,dar stai unde este prietena ei?a plecat, mai bine.Vad ca si ea se pregatea sa plece asa ca ma duc repede la ea sa o ajut sa isi stranga lucrurile.
-Stai, lasa-ma sa te ajut!
-Multumesc. Nu trebuia.
-Pentru o fata asa frumoasa, se merita.
-Mersi.spune ea rosind.
-Cum te cheama?
-Sakura Haruno.
-Sasuke Uchiha.
-Esti fratele lui Itachi?
-Da, de unde il sti?spun eu prefacandu-ma ca nu am vazut scena.
-S-a oferit sa ma ajute cu niste scheme.
Se pare ca a terminat de impachetat, trebuie sa fac ceva si repede.
-Lasa-ma sa te conduc.
Wow Sasuke nu puteai spune ceva mai stupid?...
-Mersi mult, esti foarte dragut.
Da?atunci bravo Sasuke....
In timp ce mergem inspre apartamentul ei am povestit tot felul de chestii si am observat ca sta aproape de casa mea.Eu o intreb daca imi da numarul ei, atunci a zambit scurt si dulce si mi-la spus dintr-o suflare.
Inainte sa intram in bloc o furtuna foarte urata a inceput.Ea mi-a zis:
O sa aflati in capitolul urmator care o sa vina probabil maine sau luni.