23-04-2012, 04:12 PM
Mood: ^ - ^. Totusi somn.
Status: Simiiiiiii~ (pestele "meu")!
Mananc: nimic, am mancat cand am venit de la scoala cartofi prajiti.
Beau: am suc in camera mea. ;; )
Sunt imbracata in: haine.
Ascult: Ichinose Tokiya - Orpheus. Si cand te gandesti ca mai aveam un episod jumatate din anime. : -?
Privesc: monitorul.
Status messenger: Eu: Pestii dorm cu ochii deschisi? Sora mea: Da. De ce? Eu: Am crezut ca a murit, dar tata mi-a zis ca nu a murit fiindca i se misca branhiile.
Vorbesc pe messenger cu: nimeni.
Citesc: o sa imi mai iau un roman politist de Agatha Christie ("Crima din Orient Expres"). Biblioteca din scoala e inchisa. FUFUFUFUFU!
Dating: o sa ma vad cu Dya sa mergem cu bicicletele.
Ma gandesc la: faptul ca Marius ma considera insuportabila, dar totusi isi joaca bine rolul. >. > Mda. Baietii sunt buni oameni cu doua fete, gen. *thinking*
Doresc: nu stiu, iubesc cum e aceasta zi si tot~. *running happily*
Iubesc pe: orice om si pestisor (cum e Simi ^ - ^).
Nervoasa pe: neeeeeeeah, grr.
Urasc pe: prea mult efort ca sa imi dau osteneala (sa o fac). Pff. : ))
Abia astept sa: mai lenevesc putin. *relaxareee~* *yawn*
Status: Simiiiiiii~ (pestele "meu")!
Mananc: nimic, am mancat cand am venit de la scoala cartofi prajiti.
Beau: am suc in camera mea. ;; )
Sunt imbracata in: haine.
Ascult: Ichinose Tokiya - Orpheus. Si cand te gandesti ca mai aveam un episod jumatate din anime. : -?
Privesc: monitorul.
Status messenger: Eu: Pestii dorm cu ochii deschisi? Sora mea: Da. De ce? Eu: Am crezut ca a murit, dar tata mi-a zis ca nu a murit fiindca i se misca branhiile.
Vorbesc pe messenger cu: nimeni.
Citesc: o sa imi mai iau un roman politist de Agatha Christie ("Crima din Orient Expres"). Biblioteca din scoala e inchisa. FUFUFUFUFU!
Dating: o sa ma vad cu Dya sa mergem cu bicicletele.
Ma gandesc la: faptul ca Marius ma considera insuportabila, dar totusi isi joaca bine rolul. >. > Mda. Baietii sunt buni oameni cu doua fete, gen. *thinking*
Doresc: nu stiu, iubesc cum e aceasta zi si tot~. *running happily*
Iubesc pe: orice om si pestisor (cum e Simi ^ - ^).
Nervoasa pe: neeeeeeeah, grr.
Urasc pe: prea mult efort ca sa imi dau osteneala (sa o fac). Pff. : ))
Abia astept sa: mai lenevesc putin. *relaxareee~* *yawn*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2