20-04-2012, 11:18 PM
Am inteles , imi era teama sa nu fac reclama si sa ma trezesc cu avertizari . Nu a mers sa trimit PM , deci tot aici o sa ajung sa le postez
uite aici cateva tutoriale care iti explica esentialul
Ce este un layer
Ce este brushul
Iar aici ai o multime de tutoriale pentru incepatori , iti explica in amanunt o gramada de chestii
Succes Acum totul depinde de tine daca doresti sa inveti cu adevarat sau mai degraba daca ai rabdare sa citesti tot .
(18-04-2012, 08:43 PM).Ema A scris:(25-03-2012, 08:28 PM).Ema A scris: Okeyy, deci am stat o ora si am citit totul si am încercat sa pricep ceva din ce ati discutat aici si a iesit 0 !! Ma omor ! deci de curând mi-am instalat Photoshop Cs4. Pâna acum faceam gfx-uri în Photoscape, acolo sunt destul de bine pusa la punct cu toate optiunile din program. Dar la Cs4.... Doamne fereste ! Sunt atâtea optiuni si nu înteleg nimic ! Îmi poate arata/spune/ da o poza/video orice prin care sa pot întelege la ce se foloseste layerul, bruss-ul si restul ?
Va ramân îndatorata.
P.S : bai fratilor ma chinui de o ora sa închid o poza la culoare, sa o modific dar nimic ! >.< O sa mor !! :[[[
Hello ? Ma ajuta si pe mine cineva va rog ?
uite aici cateva tutoriale care iti explica esentialul
Ce este un layer
Ce este brushul
Iar aici ai o multime de tutoriale pentru incepatori , iti explica in amanunt o gramada de chestii
Succes Acum totul depinde de tine daca doresti sa inveti cu adevarat sau mai degraba daca ai rabdare sa citesti tot .
[center][/center]