17-04-2012, 02:11 PM
'Ello, si eu pe-aici. Nu prea le am cu proza, adica aici, pe forum, nu prea m-ating in general de vreun fic la Proza, dar mi s-a parut un titlu interesant si eu, fiind obsedata de culori, am zis sa-l citesc. Ce pot sa zic, pentru inceput, imi place ideea dar sunt unele chestii care nu le-nteleg. Stai linistita, sunt doar detalii minore care nu le-am inteles sau la care nu am eu destula imaginatie sa mi le inchipui. Pentru inceput, sincer, nu-nteleg extrem de multe chestii. Avand in vedere genul operei cred ca va fi o poveste de dragoste intre Leonard si Adelinda. 'din cauza a ceea ce sunt.', chestia asta ma duce cu gandul la un vampir. Pur si simplu-mi da impresia ca Adelinda e vampir, sau e doar imaginatia mea nebuna. Si mda, confirmarea o am frumos scrisa inainte de fic, adica ceea ce ai scris tu inainte si eu am citit d-abia acum. Asa, ai spus ca ai corectat textul... pai ori sunt eu nebuna, ori nu l-ai corectat tu foarte bine, pentru ca presupun ca ai vrut sa scrii 'mi-au intins o mana de ajutor' si nu 'atins' si mai sunt cateva greseli d-astea. Alta chestie care m-a ametit sunt numele... Am memorat Leonard, Antonio, Annabella, Adelinda, Amato, Amaria, Amalia. Nu stiu la ultimele doua daca-s aceleasi persoane, o s-o aflu eu in continuare oricum. Mai e 'asemeni', sincer eu stiam de 'asemenea', adica nu stiu daca 'asemeni' e corect. Cred ca m-am tampit. In fine, astept next-ul, mi se pare un fic foarte ok, mai ales pentru al II-lea. Bye-bye !