10-04-2012, 11:32 AM
Varsta: 17 ani jumate
Clasa/Anul: a XI-a, profilul matematica-informatica [colega de clasa cu Diabla]
Genul preferat de ficuri: actiune, romance, fantasy, comedie
Perioada de cand scrie*: 2 ani, nu mai tin minte sigur ;]]
Ficuri postate pe zup**: unul al meu: Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa si as dori sa ma apuc inca de unul cu personajele mele;
un oneshots: Sentimente puse pe hartie
in colaborare: Kisaeng, O sclipire in intuneric, Lacatul unui inger razbunator - colaborarea a inceput mai tarziu, pe la capitolul 9, Red Origami -> toate aceste ficuri sunt inchise si nici nu cred ca le voi mai continua -poate doar ultimul, Red Origami, poate pe el il vom continua cand vom avea timp eu si partenera mea ^^-, partenerele insa pot sa faca ce doresc ^^.
Clasa/Anul: a XI-a, profilul matematica-informatica [colega de clasa cu Diabla]
Genul preferat de ficuri: actiune, romance, fantasy, comedie
Perioada de cand scrie*: 2 ani, nu mai tin minte sigur ;]]
Ficuri postate pe zup**: unul al meu: Cea mai retrasa si singura floare este si cea mai frumoasa si as dori sa ma apuc inca de unul cu personajele mele;
un oneshots: Sentimente puse pe hartie
in colaborare: Kisaeng, O sclipire in intuneric, Lacatul unui inger razbunator - colaborarea a inceput mai tarziu, pe la capitolul 9, Red Origami -> toate aceste ficuri sunt inchise si nici nu cred ca le voi mai continua -poate doar ultimul, Red Origami, poate pe el il vom continua cand vom avea timp eu si partenera mea ^^-, partenerele insa pot sa faca ce doresc ^^.