09-04-2012, 09:14 PM
Ai citit regulamentul? Dar regula in privinta diacriticelor?
Iti plac criticiile contructive?
Ai auzit de Naono Bohra? Madarame Yonekuni?
Under Grand Hotel? Hey! Doctor? Antiqua Bakery? Ai no Kusabi? Sex Pistols? Ikoku Irokoi Romantan? Zetsuai? Boku no Pico (no Chico)?
Eu sunt Andreea, yaoi maniac. Incantata.
Kuroshitsuji?
Culoarea preferata?
Cel mai mare vis al tau?
Mama ta stie si e total de acord cu asta? Oh, ce bine. T__T La mine doar (unii) colegi de clasa sunt (o data se uitau peste manga "Cute Devil").
Te-a prins altcineva uitandu-te la yaoi?
Yuri servesti?
Care e poza ta preferata yaoi?
Seme preferat?
Tip de uke?
Cum ti se par Iason Mink si Kanou-san (din Okane Ga Nai)? -intreb fiindca de Kanou-san zic ca este o bestie (fara sentimente), iar in The Space Between il tot ridica pe Riki in slavi, iar Iason e dat la o parte + un sondaj a aratat ca in noul ramake Riki arata mai bine decat Iason *bullshit-uri dupa parerea mea* -> aceasta e doar e exemplificare-
Salutare si bine ai venit in comunitatea AnimeZup. Ma bucur ca sa vad ca stii ce e acela un spatiu si o virgula.
Iti plac criticiile contructive?
Ai auzit de Naono Bohra? Madarame Yonekuni?
Under Grand Hotel? Hey! Doctor? Antiqua Bakery? Ai no Kusabi? Sex Pistols? Ikoku Irokoi Romantan? Zetsuai? Boku no Pico (no Chico)?
Eu sunt Andreea, yaoi maniac. Incantata.
Kuroshitsuji?
Culoarea preferata?
Cel mai mare vis al tau?
Mama ta stie si e total de acord cu asta? Oh, ce bine. T__T La mine doar (unii) colegi de clasa sunt (o data se uitau peste manga "Cute Devil").
Te-a prins altcineva uitandu-te la yaoi?
Yuri servesti?
Care e poza ta preferata yaoi?
Seme preferat?
Tip de uke?
Cum ti se par Iason Mink si Kanou-san (din Okane Ga Nai)? -intreb fiindca de Kanou-san zic ca este o bestie (fara sentimente), iar in The Space Between il tot ridica pe Riki in slavi, iar Iason e dat la o parte + un sondaj a aratat ca in noul ramake Riki arata mai bine decat Iason *bullshit-uri dupa parerea mea* -> aceasta e doar e exemplificare-
Salutare si bine ai venit in comunitatea AnimeZup. Ma bucur ca sa vad ca stii ce e acela un spatiu si o virgula.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2