06-04-2012, 06:44 PM
(06-04-2012, 10:18 AM)Dark Yaoi ^_^ A scris: Bun, deci ma bucur ca aceasta dezbatere s-a deschis. Asa pot sa-mi spun si eu punctul meu de vedere. So'
Dragi adolescenti, stiu sunt o gramada de oameni care tot zic "aa pai, drogurile nu sunt bune" si atunci, cand ii intrebi de ce o sa-ti raspunda cu "poti muri, te distrugi si asa". Chiar si cei de la antidrog (ma refer la voluntari). Ei nu au habar nici macar cum arata iarba si se dau ei mari si tari ca pot sa faca ceva pentru omenire cum ar veni.
Ei, drogurile nu sunt bune dar in aceelasi timp sunt bune. Anumiti oameni consuma pentru a avea inspiratie, cum ar fi vedetele. Cantaretii.
Dau un exemplu ; Lil Wayne (idolul meu) fumeaza jointuri.
Iar, marijuana - se stie deja ca este folosita pentru a combate cancerul la plamani.
Eu v-am citit toate commentariile de pe aici. Dupa cum am vazut sunt si consumatori pe aici (se stiu ei). Pai, nu aveti decat sa consumati in continuare copii.
Imi permit sa va zic; din tot ce ati vorbit mai sus mai ales Horia K : faceti copii curiosi.
Nu trebuia sa uitati ca pe forum mai misuna si copii de 12/13 ani care din greseala poate au intrat aici si acum se chinuiesc sa faca rost de 'material'. In fine.
Nu ma intelegeti gresit, si eu consum, dar nu trebuie sa te dai mare pe un forum cu chestia asta.
Unul la mana: ai 15 ani si nu esti in nicio masura sa ii faci pe cei de 12-13 ani copii cand tu esti unul.
Doi, drogurile nu sunt bune in sensul larg al cuvantului, ca Maria nu dauneaza, desi consumata in cantitati 'industriale' afecteaza abilitatile cognitive si memoria de scurta durata. Iar Maria medicinala nu ajuta la tratarea cancerului per se, e folosita ca si morfina (care de altfel tot un drog e) pentru a ii face pacientului durerea mai suportabila. Cat despre inspiratie nu te lasa prostita, da Lil Wayne fumeaza jointuri si bea sirop de tuse ca pe apa, dar asta nu inseamna ca e ceva sanatos sau ca neaparat iti stimuleaza creativitatea.
Tu vorbesti doar despre iarba, dar generalizezi ca drogurile sunt totusi bune. Eh, vezi tu chiar si vedetele asa idoli si zeitati cum sunt ele tot mor de la droguri, fie accidental sau supradoza sau chiar suicid: Amy Winehouse, Whitney Houston, Dee Dee Ramone, Greg Giraldo, Mitch Hedberg, Paul Gray, Brittany Murphy, Brian Epstein, MJ, Heath Ledger, Marilyn Monroe etc
Iar tu, copilas, te rog sa nu mai indemni pe nimeni sa consume, indiferent daca au incercat sau nu. Momentan tu esti cea care face reclama.
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand