02-04-2012, 06:35 PM
1. Scaunul de la calculator, un loc unde pot citi carti si parcul Plumbuita in care mi-am petrecut timpul.
2. Nici macar nu am buletin. Insa as incerca sa am grija de copii pentru banii de viitor daca va trebui.
3. "Character is like a tree and reputation like a shadow. The shadow is what we think of it; the tree is the real thing" de Abraham Lincoln. Si mai era unul care mi-a placut care suna cam asa in romana: "Cand simti nevoia sa exersezi, te intinzi si astepti sa treaca." Prea caracteristic mie.
Intrebari:
Culoarea preferata?
Caine sau pisica?
Care e cartea ta preferata sau care te-a atras/uimit (intr-un mod placut)?
[se poate sa nu se raspunda la o intrebare sau doua?]
2. Nici macar nu am buletin. Insa as incerca sa am grija de copii pentru banii de viitor daca va trebui.
3. "Character is like a tree and reputation like a shadow. The shadow is what we think of it; the tree is the real thing" de Abraham Lincoln. Si mai era unul care mi-a placut care suna cam asa in romana: "Cand simti nevoia sa exersezi, te intinzi si astepti sa treaca." Prea caracteristic mie.
Intrebari:
Culoarea preferata?
Caine sau pisica?
Care e cartea ta preferata sau care te-a atras/uimit (intr-un mod placut)?
[se poate sa nu se raspunda la o intrebare sau doua?]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2