01-04-2012, 09:09 PM
Dupa ce am terminat Romanul adolescentului miop de Mircea Eliade, in care m-am regasit destul de mult si m-a pus pe ganduri daca sa scriu un jurnal asemanator sau nu, am inceput sa citesc Camera mortii de John Grisham. Este politist, insa dupa nume m-am gandit ca este ceva horror si de ce nu, misterios. Nu imi prea place sa citesc un rezumat inainte sa ma apuc de o carte, vreau ca totul sa fie strict secret, insa nu vreau sa neg faptul ca am citit ultima propozitie din carte. ^^
Well, titlul se refera la camera de gazare, acolo unde sunt dusi condamnatii la moarte. Puteti sa cautati rezumatul pe net caci nu are rost sa-l pun aici si daca va atrage, incercati s-o cititi.
Are exact 700 de pagini, insa am reusit sa ajung de abia la 250 si ceva. Nu am prea avut timp sa citesc, dar vreau s-o termin si sa ma apuc de Invitatie la vals pentru ca nu am citit-o, iar apoi de Vraciul care nu mai tin minte de cine e scrisa dar m-a atras numele si plot-ul spus de un coleg.
Well, titlul se refera la camera de gazare, acolo unde sunt dusi condamnatii la moarte. Puteti sa cautati rezumatul pe net caci nu are rost sa-l pun aici si daca va atrage, incercati s-o cititi.
Are exact 700 de pagini, insa am reusit sa ajung de abia la 250 si ceva. Nu am prea avut timp sa citesc, dar vreau s-o termin si sa ma apuc de Invitatie la vals pentru ca nu am citit-o, iar apoi de Vraciul care nu mai tin minte de cine e scrisa dar m-a atras numele si plot-ul spus de un coleg.