(01-04-2012, 11:35 AM)Amaranthq. A scris: Din cate vad majoritatea animeurilor le-ai vazut pe Animax, right? Btw, I'm Ama, nice to mech u.
Dubstep? Bun venit in grup. D'n'B? Dansezi? Canti? Chitara? Fantome sau zombi?
Albastru sau alb? Ciel sau Alois? Gata ma opresc.
Have fun.
Da , asa este . Pacat insa , deoarece acum nu mai prind acel canal de televiziune . Si eu ma bucur sa te cunosc !
Da , imi place Dubstep destul de mult.
D'n'B este ok , dar nu ma " innebunste ".
De dansat ..hmm , poate . Mai bine zis " ma misc pe ritmul muzici ". Nu ma consider un mare talent la dans . Dansez de placere pe o melodie ritmata.
De cantat , si asta este cam " hmm " . Am avut si o trupa , mai degraba sunt genul " producator " de melodii , nu neaparat sa le cant. Dar totusi am o voce destul de melodioasa .
Chitara , ca instrument imi place . Ba chiar am vrut sa iau si lectii , dar momentan nu prea am timp.
Fantome . Mi se par mai misterioasa , mai infricosatoare . Nu ma prea pasioneaza oamenii morti putreziti si reinviati.
Albastru , doar este verisor cu culoare mea preferata : turcoaz.
Ciel sau Alois , nu ma pot decide. Amandoi imi plac .
Ms de intampinare
[posturi unite]
(01-04-2012, 12:49 PM)yaoi maniac A scris: Bine ai venit, Hope.
Cati ani ai?
Cateva melodii rock?
Vreun anime care te-a impresionat povestea, insa la grafica si celalalte te-au lasat rece?
De ce iti place sa scrii inclinat?
Poti da un exemplu de regula "puerila"?
Sper ca noile reguli sa nu te fi derutat (mie una mi-a fost greu sa tin pasul cu ele *laughs*).
Comunitatea Zup e fericita ca se mareste cu inca un fan anime.
NANA?
Multumesc !
Am 15 ani .
5 melodii ajung ? [ sunt unele dint preferatele mele ]
Cosplay - Paradise
Nightwish - Wanderlust
Anthrax - The Devil You Know
The Rolling Stones - Bitch
3 Doors Down - When You're Young
Hmm , greu de zis . In general cele la care m-am uitat , m-au impresionat complet .
Macar daca nu pot scrie cu culoare , macar inclinat . Aasa imi place mie si mi se pare mai special .
" Sa nu scrieti cu culoare " .
Nana , doar am auzit . Stiu despre ce este vorba in anime , dar nu l-am vazut .
Ms de intampnare , si eu ma bucur sa te cunosc .
[center]
[/center]
[/center]