Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dorinte [ a NaruSasu story]

#6
thank you Sasha...o sa inceapa si actiunea in capitolele ce vor urma ;))


Cap IV



Intre timp, echipa de cercetare trimisa de Hokage ajunse la primul dintre punctele marcate pe harta, iar liderul acesteia le comunica coechipierilor strategia de cautare.Se aflau acum la granita dintre padurea Konohai si pustiul de stanci care facea legatura cu Satul ascuns al sunetului.Analizand cu atentie reperele de pe harta, Neji isi fixa apoi privirea pe colegi, dandu-le ordinele sale.
- Sakura-chan, vei investiga partea de est a acestei zone.Am simtit prezenta unor chakre folosind Byakuugan, insa niciuna de nivelul unui Sannin.Oricum, stim deja ca Orochimaru este incapabil sa utilizeze sigilii si ca se afla intr-o conditie precara.Totusi, nu trebuie neluat in considerare acel discipol al sau, Kabuto.Sai, tu poti acoperi o suprafata mai larga de cautare asa ca iti vei trimite o parte dintre ajutoarele din cerneala sa merga cu Sakura, in timp ce tu vei investiga partea vestica.Eu ma voi ocupa de aria nordica.Ne vom intalnim fix in acest loc peste doua ore.

Cei trei se despartira si pornira fiecare in directiile stabilite.Sai ramase putin in urma, sperand ca Naruto a citit pergamentul si ca a venit, insa nu era nici urma de el.Se simtea oarecum incordat.La cat de impertinent era Naruto, se astepta in orice clipa sa soseasca fara sa dea atentie Byakuuganului lui Neji si sa fie descoperit.Insa blondul avea alte planuri deocamdata.

Aflandu-se acum pe aleea laturalnica restaurantului, Naruto gaseste o infundatura in care se ascunde ca sa foloseasca ninjutsu clonelor umbra.Clona sa primeste sarcina de-al tine ocupat pe Shikamaru in timp ce el se va ocupa de Ino si Chioji care plecasera impreuna inspre casa.
- Asteptati putin!
- Ce–ai mai facut Naruto?Sper ca n-ai venit sa-mi pui aceeasi intrebare sub alta forma…
- Nu, nu…raspunse dand nevrotic din maini tanarul.Sti, as fi avut si altceva de discutat cu Sakura, dar cum nu e aici…Bandana lui Sasuke i-am dat-o ei acum ceva timp si saptamana trecuta s-au implinit trei ani de cand a plecat.Vreau sa o iau inapoi…m-am simtit foarte deprimat in ultima perioada si m-ar face sa ma simt mai bine daca o iau eu.Cum tu esti prietena ei cea mai buna, probabil a lasat la tine cheia de la casa, de vreme ce parintii ei sunt plecati de asemenea.
- Nu-mi inspiri incredere si n-o sa primesti cheia!Vin cu tine, daca vrei asa! se rasti aceasta mijindu-si ochii si ridicand o spranceana.
- Imi pare rau! Tuturor ne pare rau ca nu l-am putut aduce acasa, insa sunt sigur ca vom reusi intr-o zi, asa ca pastreaza-ti optimismul, Naruto-kun.Te las cu Ino, eu trebuie sa ajung acaca, îi raspunse Chioji pe un ton incurajator.Gandindu-se ca n-are de ales, Naruto merse impreuna cu Ino la locuinta Sakurei.Pierdu-se deja toata dupa-amiaza incercand sa duca munca de lamurire cu Ino si Shikamaru si nu mai era mult pana la asfintitul soarelui.Trebuia sa faca rost cumva de niste medicamente puternice care sa-l ajute sa se odihneasca la noapte.Ajunsi la destinatie, i se parea ca Ino rasucea cu incetinitorul cheia in broasca usii. Mai mult, isi inchipuia ca îl priveste piziş si gata sa-i sara la gat in orice clipa.

Dupa ce au cautat in van in fiecare coltisor al casei bandana lui Sasuke, care oricum nu aveau s-o gaseasca acolo, pentru ca se afla la loc sigur in camera lui Naruto, epuizat si ingrijorat, tanarul se hotaraste sa se retraga, nu inainte de a da fuga la baie.Se astepta ca Sakura sa fi pastrat ceva din monstrele de medicamente pe care le folosea la spital, mai ales ca stia ca avea si o oarecare contributie la prepararea lor, insa era complet dezamagit ca nu gasise nimic si inainte sa se gandeasca la o explicatie pentru Ino, avand in vedere lipsa bandanei, tanara deja ajunsese la o concluzie pe care o gandi cu voce tare.
- Cred ca Frunte-Lata a luat cu ea bandana! Hn…deci se teme de mine!Cu siguranta îi era frica ca o sa dau de bandana.Ce egoista, o sa vada ea cand se intorace! Sasuke este al meu! Naruto te astept afara si grabeste-te! Dar nu atat de mult, cat sa uiti sa tragi apa!

Rasufland usurat ca Ino gandise inantea creierului sau leguminos, blondul termina treaba initiala pentru care venise la toaleta, dupa care zareste pe unul dintre etajerele de la oglinda niste pachetele promitatoare.Nu îi trecuse prin minte sa caute si acolo pana acum, insa se simtea extrem de incantat dupa ce a deschis un sertar plin de toate tipurile de somnifere, ceaiuri si alte narcotice .Pitindu-le cu grija prin haine si incaltaminte se afiseaza in fata lui Ino cu un zambet dubios pe care in mod normal aceasta nu l-ar fi lasat neobservat.Insa, intrigata de presupusa purtare a Sakurei, blondina nici nu-l baga in seama si incuind cu miscari violente usa, se indrepta spre casa bombanind si uitand sa-si ia ramas bun de la Naruto.Neintimidat acum de prezenta fetei, adolescentul cauta un tufis in care se refugiaza pana cand clona sa isi termina conversatia cu Shikamaru deoarece amicul sau nu era usor de pacalit spre deosebire de el.In ciuda contradictiilor ivite clona reuseste sa evadeze si sa se furizeze in desişul unde se afla Naruto.Bucuros ca in sfarsit a reusit sa-si duca la bun sfarsit planul, tanarul se lumineaza cand isi zareste clona, dupa o ora de asteptare si eliberand tehnica se indrepta apoi vesel si in pasi grabiti spre casa.

Sosit in sfarsit acasa, tanarul deschise cu sfiala usa, de parca l-ar fi urmarit cineva.Zambetul sau triumfator se sterse imediat ce o inchise si rezemandu-se cu spatele de aceasta aluneca usor, ca si cum i s-a fi inmuiat genunchii.Cu ultimele puteri se ridica si dezbracandu-se, pigoale din toate buzunarele hainelor pliculetele cu somnifere.Un ultim efort il depune pentru a-si lua un prosop din dulap ca sa-si faca un duÅŸ.

Afara se inserase demult, iar vantul adia usor invartind prin aer cateva frunze vestejite ramase de toamna trecuta.Era destul de racoare, insa avand in vedere ca lasase fereastra inchisa cand a plecat de dimineata, camera lui Naruto se pastrase calduroasa.Totusi, nici nu mai conta daca era noapte sau zi, frig sau cald.Simturile adolescentului erau amortite.Chiar daca nu a avut activitate prea multa in timpul acelei zile, oboseala acumulata de-a lungul celor doua saptamani isi spunea cuvantul.Silueta trupului sau se vedea iesind acum de la baie.Cu miscari greoaie, imbracat doar in pantalonii de pijama, desface unul dintre plicurile cu capsule narcotice si fara sa mai cantareasca cantitatea acestora, le inghite dintr-o data pe toate.Incepe apoi sa-si usuce alene parul inca ud cu prosopul, pe care mai apoi se indrepta sa-l puna la zvantat in cuier.Intorcandu-se pe jumatate adormit spre pat, cu intentia de a se culca in sfarsit, da peste un tip cu o infatisare cunoscuta, insa nu a mai apucat sa-i distinga trasaturile sau sa-l ia la intrebari, pentru ca a lesinat instant in bratele acestuia.

hope you enjoined! see ya!








Răspunsuri în acest subiect
Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 25-03-2012, 07:59 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de Luzer - 25-03-2012, 08:49 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de hiimera - 27-03-2012, 12:11 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de DiZ - 27-03-2012, 01:34 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 29-03-2012, 10:54 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 01-04-2012, 05:52 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 06-04-2012, 07:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinte periculoase Me†al. 54 38.079 25-02-2011, 10:08 PM
Ultimul răspuns: Jasmine


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)