Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dorinte [ a NaruSasu story]

De vreme ce ficul are acum si o prezentare, pe care spre rusinea mea ar fi trebuit sa o fac mai demult, m-am gandit ca este timpul pentru urmatorul capitol! Multumesc celor ce au comentat! O sa tin cont de parerile si sfaturile pe care le-ati oferit!

Cap III

Suparat de aluziile rautacioase, Naruto se refugiaza in patul sau, aruncand pergamentul printre catrafusele rasfirate pe te miri unde. Se parea ca nu avea de gand sa-l citeasca prea curand, de vreme ce nu mai vroia sa auda de nimic in legatura cu Sai.Se incolaci pe-o parte, tinand strans la piept una din pernele sale. Rascolit de frumoasele amintiri petrecute cu prietenul sau si de gandurile confuze despre intamplarile din vis, se hotaraste sa ia o decizie care sa-l ajute sa se odihneasca noaptea.Cosmarurile il chinuisera aproape doua saptamani si desi incercase sa se oboseasca excesiv in timpul zilei, antrenandu-se prin imprejurimile satului alaturi de Jiraya-sensei, ele au tot continuat.Trecusera deja trei ani de la plecarea lui Sasuke, insa asta nu schimbase nimic.Dupa cateva momente de meditatie se repede intr-o secunda sa culeaga hainele de pe jos si numaidecat s-a si imbracat ca sa iasa pe usa.

Era aprope dupa-amiaza si briza cea afurisita de dimineata se mai calmase acum. Sfioasele fascicule de lumina pareau ca imblanzisera peisajul morocanos, pana si satenii aratand mai voiciosi si zambareti. Numai Naruto era intr-o continua stare de toropeala si asocia fiecare lucru intalnit cu patul si pernele sale pufoase.Langa restaurantul lui Ichiraraku, unde obisnuia sa mearga pentru a savura delicioasele portii de ramen, intalneste doua chipuri familiare, insa pleoapele de plumb faceau imposibila dinstingerea trasaturilor.

- Hei Naruto ce faci, nu vrei sa ramai cu noi la Ichiraraku sa ne facem plinul, daca n-ai alta treaba?
- Aaa…tu trebuie sa fi….Shikamaru, raspunde tanarul vizibil zapacit.
- Sunt profund flatat de observatie, nu credeam ca un kilogram dat jos va avea asa un impact , totusi eu sunt Chioji…Naruto-kun arati cam bolnav…
- Eu as zice mahmur, spune pe un ton artagos blondina de langa acesta.Daca te-ar vedea Sakura asa te-ar fi scos rapid din coma asta prin tratamentul ei dureros de rapid, dar ai noroc ca nu este in sat.Sunt Ino, apropo, in caz ca inca procesezi.
- Sakura nu e aici? Tocmai de ea vroiam sa dau…unde s-a dus?
- Este intr-o misiune, asa am inteles…deci in cazul asta poti ramane cu noi.O sa fac eu cinste, raspunse ranjind Chioji.Se pare ca ai nevoie de o perfuzie cu ramen.
Cei trei se asezara la una dintre mese asteptandu-si comanda fiecare.In acest rastimp, prietenii sai incercau sa-l traga de limba pe Naruto, despre conditia deplorabila in care se afla.
- Daca mahmur nu esti, atunci ce ai mancat stricat?intreba Chioji.
- Naruto nu e nici mahmur si nici bolnav, se auzi in spatele lor.
Un tanar shinobi de seama amicilor sai isi facu aparitia dintr-o data atragand atentia celorlalti, dupa care se alatura lor.
- Probabil l-au extenuat antrenamentele recente si este ingrijorat ca vacanta sa este pe sfarsite si n-o sa fie in forma in noile sale misiuni, raspunse Shikamaru privindu-l suspicios pe blond si aratand de parca in sinea sa se gandea la ceva diferit si in nonconcordanta cu ce a spus mai devreme.
Naruto zambi complice si adulmecand mirosul ademenitor de ramen, care tocmai fusese adus in fata sa, se apuca sa infulece din castron fara sa mai respire.Un minut mai tarziu, cuprinsi de stupoare, niciunul din prietenii sai nu mai scotea nicio vorba si urmara exemplul somnambulului de la masa.Dupa ce au terminat fiecare de mancat, Naruto a inceput un dialog pe care si-l inscenase de multe ori in minte, cat timp isi servi pranzul.

- Ino-chan, as avea si eu o rugaminte la tine, din moment ce nu pot da de Sakura, m-am gandit sa apelez la tine.Am intalnit zilele astea, in timpul antrenamentelor mele un calator in varsta, din satul ploii.Se pare ca sufera de nu stiu ce boala fara leac si are nevoie de niste pastile puternice de somn.Este chinuit de dureri si fiindca analgezicele îi produc efecte adverse, asta ar fi singura solutie ca sa se poata odihni.Mai putea ajuta?
- Hm…Naruto, cu totii îţi apreciem spiritul de bun samaritean, dar sti si tu ca lucrurile astea nu depind de mine, de ce i-l aduci lui Tsunade-sama?
- Pentru ca m-ar expedia imediat, fara prea multe explicatii.In plus, nici nu stiu unde este acum tipul ala.
- Imi pare rau, dar chiar nu te pot ajuta.Medicamentele noastre sunt produse exclusiv in satul nostru.Sa le exportez fara acordul lui Hokage-sama, ar insemna sa exportez si reteta medicamentului.Ar trebui sa sti lucrurile astea.
- Am inteles…spuse usor dezamagit adolescentul insa afisa apoi un zambet vinovat si relua dialogul in stilul sau carcteristic, presarat cu dezacorduri si intrebari stupide.

In tot acest timp, Shikamaru il privea ingandurat, fara sa participe la discutie, chinuind o scobitoare, pe care o rodea inca de la inceputul conversatiei.Ino si Chioji se ridicara primi de la masa, luandu-si ramas bun si indreptandu-se spre iesire. Naruto ar fi indraznit si el sa se strecoare afara si sa fuga de sub privirile banuitoare ale tanarului de langa el, insa intentia sa a fost oprita imediat.
- Tu mai ramai aici, vreau sa vorbim!
- Fac pe mine Shikamaru-kun…spuse inghitind in sec.
- N-ai decat! Dar deocamdata, o sa ramai si o sa-mi spui ce se petrece intr-adevar cu tine. Nu stiu cum te-au privit ceilalti dar mie mi s-a parut atipic felul in care arati Pana si zambetul tau larg te tradeaza.Ce te framanta?
- Nimic, serios.Sunt doar ingrijorat pentru tipul de care v-am povestit, atata tot, raspunse gesticuland din maini.
- Nici povestea aia nu o cred. Naruto ce se intampla cu tine? N-am uitat ca saptamana trecuta s-au inplinit trei ani de la plecarea lui Sasuke si imi inchipui ca te simti rau, dar trebuie sa termini cu letargia asta si sa continui sa fi ceea ce esti. Esti, probabil, cea mai optimista si perseveranta persoana pe care o cunosc si e destul de aiurea sa te vad in felul asta, asa ca revino-ti! Nu lasa dorul sa te zdruncine…
- Multumesc pentru sfaturi, poti sa ma lasi singur acum?
- Bine, bine…raspunse oftand interloculorul sau si se grabi sa faca pe plac nebunului, crezand ca vorbele sale de mai devreme vor avea un efect benefic in cele din urma.Nu mult timp dupa aceea, blondul se indrepta si el spre iesire.

Astept pareri!O seara frumoasa!

Răspunsuri în acest subiect
Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 25-03-2012, 07:59 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de Luzer - 25-03-2012, 08:49 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de hiimera - 27-03-2012, 12:11 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de DiZ - 27-03-2012, 01:34 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 29-03-2012, 10:54 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 01-04-2012, 05:52 PM
RE: Dorinte [ a NaruSasu story] - de irina3ser - 06-04-2012, 07:55 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dorinte periculoase Me†al. 54 41.307 25-02-2011, 10:08 PM