Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Terminat] Yakuza' boss in love II - On my own

#56
[center]Capitolul 18[/center]

P.O.V. Kanji: Ma uitam lung la pasarela, care acum un sfert de ora, pasi o zeita atat de frumoasa, dar in acelasi timp atat de trista si mandra. Cum am pierdut-o din ochi, am simtit cum interiorul meu se denclasa un val de acuzati si gelozii. Kanji! Cum ai putut sa o lasi sa plece asa?! Dupa ce ti-a demonstrat ca te iubeste atat de mult, luandu-ti mereu apararea si daruindu-se tie, ca sa fi primul din viata ei! Tipa constiinta mea, facandu-ma sa pufnesc usor nervos, ridicandu-ma de la masa si inventand un motiv prostesc, pentru a putea sa plec acasa. M-am urcat in masina si am pornit, nestiind unde, doar ceierul imi dadea impulsuri. Era imposibil sa fi ramas cu mine, mai ales, ca Hidan m-a informat fiecare miscare ce o face bruneta, de cand a plecat din casa. Atunci cum a ramas insarcinata? Inchid pentru o secunda, pentru a rememora, ultima parte a primei noastre nopti de dragoste.
- Futu-i natia lui de prezervativ! Tip nervos, punand frana, exact la timp, nevazand insa, ca semaforul se facu rosu, cand eu m-am trezit din starea de visare.
Ca un dobitoc ce am fost, nu am verificat sa vad, daca caciulita a cedat sau nu. Imi lovesc fruntea de volan, apoi pornesc ca un glont eliberat de un pistol, schimband vitezele, fara sa ma mai uit la turometrul de pe bord. Trebuia sa imi cer scuze de la bruneta si sa o rog, sa ma lase sa o ajut cu acel copil. Opresc in fata blocului ei, cobor din masina si intru in bloc, urcand la etajul sase, oprindu-ma in fata usii de la intrare. Apas pe sonerie si inchid ochii pentru a auzi vreo miscare din spatele ei, dar nimic... Bat in usa, dar nu imi raspunse nimeni. Unde o fi? Trag aer in piept si cobor pana in parcarea blocului, cautandu-i masina, ce am gasit-o, cum statea singura acolo. Probabil a adormit sau este la tatal ei. Mergi maine dimineata la Sasuke si gata, incerc sa ma imbarbatez singur. Ma urc in masina si ma intorc, acasa pentru a dormi si sa ma gandesc ce sa ii spun fetei sa ma ierte, daca ma iarta...

Dimineata veni mai repede decat am asteptat, dar acum regret ca mi-am dorit sa vina atat de repede zorile. Stateam in camera mea si reciteam scrisoarea ce mi-a fost adus-o Mya, ce a primit-o de la Naruto, alaturi de micutele cadouri ce ii le-am facut. N-are decat sa le amaneteze sau sa le dea la cine o vrea. Ii le-am facut cadou, mi se roteau cuvintele ce ii le-am spus avocatului prin capul meu. Oftez si incep din nou sa recitesc scrisoarea facuta de mana ei.

[center]Kanji...
Stiu ca o scrisoare ar incepe cu "draga" sau "stimate", dar am realizat ca tu nu meriti. Nu meriti sa mi te adresez cu "draga Kanji" sau sa iti spun, "Kanji, copilasul nostru a dat prima data din picioare". Nu! Pur si simplu nu le meriti si de aceea te privesc de dreptul de a-ti vedea copilul crescand, sa iti spuna tata sau multe alte lucruri. Nu ma cauta in oras, ca am plecat de parte de toti si de toate. Tata m-a facut curva nenorocita, cand a aflat ca sunt insarcinata, iar tu... tu ne-ai respins pe amandoi, asa ca am ales sa plec.
Kanji, as minti daca as spune ca nu te voi lasa sa il vezi. Te voi lasa, dar el te va sti ca fiind fratele meu cel mare, nu ca si tatal sau. Imi pare rau, dar tu m-ai fortat sa iau aceasta decizie. Mereu am visat ca tu o sa te saturi de tot si vei fi liber, dar acum, cand esti cap de mafie, a inceput sa imi fie frica pentru viata mea, dar mai a ta? Pe biletul din plic este noua mea adresa.
Iti doresc sa iti deschizi ochii si sa vezi ce este bine....
Ayne...
[/center]

Inchid ochii pentru a-mi opri lacrimile ce imi impanjeneau ochii. E timpul sa iei o decizie Kanji, imi spun in gand, zambind amar, in timp ce formam un numar. Era timpul sa imi fac propria cale in lumea asta.

P.O.V. Ayne: - Aceasta e locuinta despre care va vorbeam , domnisoara Senju, spuse doamna Smith, fosta proprietara a unei case modeste dintr-un cartier rezidential din Bevery Hills.
Casa avea mansarda, cu balcon, garaj, piscina in spate si o mica gradina in fata casii. Ii multumesc femei intre doua varste si dupa ce iesi din casa, il sun pe Hidan, ce se oferi sa ma ajute cu mobila si restul lucrurilor mele, spunandu-i unde sa vina. Trantesc clapeta mobilului meu, Nokia 7205, negru, cu o parte din taste de culoare roz. Oftez si ma asez cu grija pe treptele din beton, acoperite de laminate de culoarea mieri, mangaindu-mi pantecul ce incepu sa se vada, cu rogul iubirii mele.
- Sper ca tatal tau sa fi luat decizia ce-a buna, soptesc micutului din pantecului meu, mangaindu-l calm si iubitoare.
- Si chiar a luat, am auzit glasul sau puternic si profund, facandu-ma sa tresar, ridicandu-mi ochii obositi spre usa de la intrare.
Pe aceasta intra Kanji cu o cutie mare in maini, urmat de Hidan, ce imi aducea bagajele cu haine. Ce cauta aici? Ma ridic in picioare, ma duc la brunet si ii carpesc o palma, inrosindu-i un obraz, apoi si celalalt, ca sa fie cu pereche. M-am intors pe calcaie si am urcat sus, spunandu-i argintiului sa imi aduca bagajele in camera mea. Ies pe balcon si ma asez pe un scaun pliant, tragand de cateva ori aer in piept, fiindca nu vroiam sa ii fac rau bebelusului si sa regret pe urma.

Am coborat in living cand m-a chemat Hidan sa imi spuna ca el pleaca si ma lasa cu tatal copilului meu.
- Ce cauti aici? Il intreb curioasa, uitandu-ma calma la el, cum imi facea loc pe canapeaua din piele, sa ma asez.
- L-am pus pe Hidan in Yakuza, dar eu voi conduce din umbra, imi raspunse, in timp ce eu m-am asezat cu grija pe canapea. Am venit la tine, imi mai spuse, apoi o bufnitura usoara, ma facu sa sa tresar si sa il privesc uimita, sa il vad in genunchi in fata mea, iar obraji ii era scaldati in lacrimi. Iarta-ma... am fost un nenorocit... nu te merit... imi pare atat de rau..., incepu sa planga si sa ingane scuze printre suspine, facandu-ma sa il apuc de brate si sa il oblig sa isi aseze capul pe picioarele mele, simtind pe obrazul sau, pantecul meu plin, rotund si moale.
- Totul o sa fie bine, ii soptesc in ureche si ii dau un mic pupic pe obrazul usor vanat de la palmele ce si le-a incasat de la mine.
Brunetul se ridica si ma lua in brate, sarutandu-ma apasat si delicat pe buze, stergand din minte toate gandurile negre si frica ce mi s-a cuibarit in inima pentru el. Dupa acel sarut dulce, ma ghemuiesc cu grija in bratele sale si ii iau mana dreapta, punand-o pe pantecul meu, pentru a simti cum o noua viata se naste in trupul meu. O viata, ce o s-o protejam impreuna, ca o familie adevarata...
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
RE: Yakuza' boss in love II - On my own - de Nywa - 25-03-2012, 05:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Show me love Nywa 52 38.208 11-03-2012, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  [Terminat] Teach me to love Nywa 51 38.963 11-03-2012, 01:03 PM
Ultimul răspuns: Nywa


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)