(18-03-2012, 11:55 PM)ÐÐ¹Ð½Ð¾Ñ A scris: Chiar îmi voi cere scuze, nu trebuia să îți spun că eÈ™ti proastă - nu eÈ™ti. M-am exprimat în repezeală. De fapt eÈ™ti foarte rece È™i chiar nu ai niciun fel de tact în tine. Mai faci È™i concluzii pripite, cum am spus mai înainte - scuipi pe munca oamenilor. Și sarcasmul tău e sec. ÃŽmi pare că eÈ™ti foarte nefericită în viaÈ›a de zi cu zi, de îți verÈ™i veninul pe la topicuri de genul. Dar nu e treaba mea. Acum mi s-a făcut milă de tine. Chiar nu înÈ›eleg ce-i cu schimbările astea de dispoziÈ›ie. Rog să fie È™terse toate posturile astea care îmi murdăresc topicul sau chiar topicul. Dacă vă trebuie dovadă pentru warnul meu, faceÈ›i Prt Sc. O seară bună.
Narnia: Știu perfect despre ce warn mi-ai dat, dar nu îmi pasă, nu mă rețin mult aici.
Hmm, sunteți atât de corecți toți și nu vedeți sub nasul vostru, dar le dați altora în cap. Îmi vine să vomit.
Fetita, nu este prima data cand jignesti un user la nervi. Daca nu iti poti stapani diareea verbala, iti sugerez un Smecta si o doza de lamaie. Si asta nu numai pentru forum, ci si in viata de zi cu zi. Vorbitul ca la satra nu face pe nimeni mai impunator, asa ca te invit la o gura de aer inainte sa mai zici ceva ce ti se pare inteligent. Asta si un ban daca te mai prind o singura data ca jignesti pe cineva. The rest of you quit it. You're better than this.
Nu ma intereseaza cum vorbesti in grupul tau cul de prieteni care probabil cad pe spate cand te aud injurand, aici pe forum te comporti civilizat, capisi?