22-05-2011, 09:23 PM
Hi!...prima...Inceputul e ok, ideea cu bordelul e buna, momentam ma intereseaza faza cu baietii...cu fetele m-am lamurit un pic:d
Atitudinea lui Dorian mi-a placut enorm...pare un tip super, misto...daca este si sef pe acolo, si mai bine.:x Sincer, i-mi pare rau de fetele si baietii de acolo, daca au toti parte de acest tratament din partea clientilor...e naspa
Oricum, astept nextul si spor la lucru:)
ByE!
Atitudinea lui Dorian mi-a placut enorm...pare un tip super, misto...daca este si sef pe acolo, si mai bine.:x Sincer, i-mi pare rau de fetele si baietii de acolo, daca au toti parte de acest tratament din partea clientilor...e naspa
Oricum, astept nextul si spor la lucru:)
ByE!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!