28-06-2011, 12:47 PM
Waaa !!!!! In sfarsiit !!! nici nu stii cat am asteptat continuareaa :o3. credeam c`o sa ne lasi asa in aer cu actiunea :'( . dar nu a fost asaa :x. Deci. sa intelec ca (,) Kiril este personajul negativ ? sau Jean. ? ma roog. nu ma leg prea mult de personajele astea 2 cand il am pe Colin si Claire !! >.< . Vuaiii :o3. la inceput Claire mi se parea o rasfatata si jumatate si ma enerva gravv !! b-( . acumaa 8->, s`a schimbat. pacat ca (,) Colin nu e macar bisexual :( . cred ca ar fi asa de draguti impreunaaa = w = .decat cu Kiril X_x .
Aaa da. am si eu o intrebare :"> . In sezonu` asta..o sa mai zici ceva si despre Alex si Chris , sau o sa te axezi doar pe astea 4 personaje : Jean, Kiril, Colin si Claire ? :d .
Citat:"De ce totul e atât de complicat? Aş da orice ca să mă iubeşti pe mine sau măcăr să fii heterosexual. Măcăr bisexual! Mă faci să urăsc tipii gay..."dadadaa . cred si eu [-( . Colin e un scump si jumatate :o3 . Sper ca macar sa`si dea seama de ce simte Claire pentru el.
Aaa da. am si eu o intrebare :"> . In sezonu` asta..o sa mai zici ceva si despre Alex si Chris , sau o sa te axezi doar pe astea 4 personaje : Jean, Kiril, Colin si Claire ? :d .