23-05-2011, 09:34 PM
Heei ! Am citit toate capitolele ! Se ce as putea sa zic?! Sunt GROZAVE ! Cred ca titlul m`a facut sa intru sa citesc >.< . La inceput am fost putin in ceata (sunt cam zapacita ;)) ) , dar acuma am inteles toata actiunea \:d/ . ai un fel de a scrie care pur si simplu te atrage :d . eu pun foarte mult accent pe descrieri. adica intr`un fic, mie`mi place ca descrierile sa fie maxime \m/ . si tu chiar ai reusit sa faci unele superbe ! . cat despre personaje ce sa mai zic? :)) . Cred ca preferatul meu e Alex :x. mai ales dupa ce am citit ultimelecapitole in care`si da seama ce simte pt el..am plans la capitolul cand a avut accidentul de masina (parca XD). la partea cand statea si se uita la baietii aia care se tineau de mana . iar cand i`a declarat lui Chris ca il iubeste am fost : XD Sugoii ! . Chris e asa de naiv si kawaii ! >.< . Il ador :x . si mai e si Colin . Chiar merita titlul de 'prieten adevarat' . si chris si`a dat seama de asta . ^^ .
Pliiiiiz ! Posteaza urmatorul capitol mai repedeee ! TREBUIE sa vad ce se intamplaaa :o . Si daca poti..sa ma anunti si pe mine cand il postezi :'> ;* .
Pliiiiiz ! Posteaza urmatorul capitol mai repedeee ! TREBUIE sa vad ce se intamplaaa :o . Si daca poti..sa ma anunti si pe mine cand il postezi :'> ;* .