21-05-2011, 04:26 PM
Scuze că nu am mai comentat, I'm a bad girl, mă duc în camera mea. Uh, stai, sunt deja. XD
Uh, 3 capitole mari şi bunăbilicioase.:>
Vezi că ai rătăcit un emoticon pe acolo, nu are ce căuta în fic.
ÃŽntr-o parte i-a spus "Christian" ÅŸi nu "Chris". De ce? De ceeeee?
Mi se pare doar mie sau ăştia doi sunt idioţi? Nu, serios...se plac şi totuşi se ignoră. Alooo, vrem yaoi, băieţi! :-w
Presimt deja că unul dintre ei va ceda şi se va lăsa cu o partidă nebună. :> Yeah, dacă tot vine Sfârşitul lumii, măcar să mor citind ceva bun. :]] Auzi, sfârştitul lumii...ce prostie!
Sunt curioasă de ce se v-a întâmpla mai încolo, vreau să văd ce-şi spun.
Ai zis ceva de un personaj nou, preferatul tău, de altfel. Să înţeleg că Alex sau Chris [unul dintre ei] va dispărea din peisaj? Saaau...personajul ăsta nou îi ajută să se împace?
Pff, aşteptăm următoarea parte. >:D<
Uh, 3 capitole mari şi bunăbilicioase.:>
Vezi că ai rătăcit un emoticon pe acolo, nu are ce căuta în fic.
ÃŽntr-o parte i-a spus "Christian" ÅŸi nu "Chris". De ce? De ceeeee?
Mi se pare doar mie sau ăştia doi sunt idioţi? Nu, serios...se plac şi totuşi se ignoră. Alooo, vrem yaoi, băieţi! :-w
Presimt deja că unul dintre ei va ceda şi se va lăsa cu o partidă nebună. :> Yeah, dacă tot vine Sfârşitul lumii, măcar să mor citind ceva bun. :]] Auzi, sfârştitul lumii...ce prostie!
Sunt curioasă de ce se v-a întâmpla mai încolo, vreau să văd ce-şi spun.
Ai zis ceva de un personaj nou, preferatul tău, de altfel. Să înţeleg că Alex sau Chris [unul dintre ei] va dispărea din peisaj? Saaau...personajul ăsta nou îi ajută să se împace?
Pff, aşteptăm următoarea parte. >:D<
![[Imagine: 2z7exb6.png]](http://i53.tinypic.com/2z7exb6.png)
Tnx, Tox!<3
Lăv mai femili :]]:
Fiică: Beki
Soţia: ♪ Ąѕђą ♪
Mama Soacră: Tweety
Cumnăţica: Ame
My fic: Hypnose; My drawings; My photos