12-07-2011, 02:36 PM
Nu mi s-a parut chiar asa trist, sorry T^T Asa sunt eu..lucrurile banale ma fac sa plang, dar cand vine vorba de ceva cu adevarat trist ma uit si spun: "meah..nu-mi place", capitolul chiar a fost dragut, mai ales ca [,] Chris isi gaseste alinarea in bratele lui Colin <3 Stiu el e ingerul pazitor, el il salveaza mereu!! Doar el <333 El, el, el, el , Coliiinnn!! >__<
As avea si eu nevoie acum, in momentele astea, pacat ca e doar un personaj T^T, anyway scena de la sfarsit a fost chiar draguta, pasiune si putin curaj sa faci asta, amandoi iubesc persoane diferite, dar isi gasesc alinarea in bratele altuia >__<
Nu stiu ce sa spun mai mult, sunt in stare proasta si pauza de idei >_>
As avea si eu nevoie acum, in momentele astea, pacat ca e doar un personaj T^T, anyway scena de la sfarsit a fost chiar draguta, pasiune si putin curaj sa faci asta, amandoi iubesc persoane diferite, dar isi gasesc alinarea in bratele altuia >__<
Nu stiu ce sa spun mai mult, sunt in stare proasta si pauza de idei >_>
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]