11-07-2011, 03:21 PM
Stiam eu..Colin e un inger <3 Era si normal sa se comporte asa dragut, ma gandesc ca nu avea cum s-o bata, mai ales ca este asa dragut 8-> Am mai spus ca e dragut * de vreo 1440 de ori pe zi>_>*
Kiril tot un nenorocit ramane, de aceea il urasc si-l urasc, si-l urasc, o sa-mi fac o armata si o sa-l distrug >:) O sa am o armata de Colini :]] Bine, copii ale lui sau probabil roboti, ma mai gandesc :-?
pur şi simplu nu mă atragi.. :X fraza mea preferata <33
- Şi acum... mi-am jurat în sine că nu mai fac una ca asta, dar el nu mă lasă în pace. Continuă să-mi facă aluzii indecente, înţelegi? Serios, de parca tie nu ti-ar place, pfff....daca ar fi o caut pe Claire in dictionar, as gasi-o la litera C, nu de la Claire :]]
Pai..am vazut cateva greseli de exprimare, dar e asa cald incat le-am pierdut pe drum xD
Bafta darling >;d<
Kiril tot un nenorocit ramane, de aceea il urasc si-l urasc, si-l urasc, o sa-mi fac o armata si o sa-l distrug >:) O sa am o armata de Colini :]] Bine, copii ale lui sau probabil roboti, ma mai gandesc :-?
pur şi simplu nu mă atragi.. :X fraza mea preferata <33
- Şi acum... mi-am jurat în sine că nu mai fac una ca asta, dar el nu mă lasă în pace. Continuă să-mi facă aluzii indecente, înţelegi? Serios, de parca tie nu ti-ar place, pfff....daca ar fi o caut pe Claire in dictionar, as gasi-o la litera C, nu de la Claire :]]
Pai..am vazut cateva greseli de exprimare, dar e asa cald incat le-am pierdut pe drum xD
Bafta darling >;d<
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]