10-06-2011, 08:07 PM
Wha-wha-wha-what?!!!! Kiril are de ales intre Colin si Claire , Claire il place pe Colin, si Colin pe Kiril <3 Waaa...ti-am mai spus cat te ador? ;3
O sa am mult de asteptat pana la sezonul 2 T__T
Jean e cel mai tareee!!!<3 Gata, dupa Colin vine Jean si dupa Jean vine Claire care o iubesc pentru ca-l iubeste pe Colin <3 Chiar daca am urat-o la inceput, acum sunt cu ea si-i tin pumnii \:D/
Shes Hot Shes Sexy, Shes Funny and Wild,
Dont Stop Get Busy We Lovin Yo Style!
Its Just Another Chapter In Life,
Go Claire, Go Claire, Go Claire \:d/
Mda...complicata viata, dar imi place <3
Esti cea mai tare, te iubesc, ce mai! Esti mai dulce ca zaharul inmuiat in miere, o sa fac diabet la ce dulce esti <3
Atat de dulce incat tot zaharul din lume ti se inchina ;3
Waa...abia astept urmatorul sezon TT_TT
O sa am mult de asteptat pana la sezonul 2 T__T
Jean e cel mai tareee!!!<3 Gata, dupa Colin vine Jean si dupa Jean vine Claire care o iubesc pentru ca-l iubeste pe Colin <3 Chiar daca am urat-o la inceput, acum sunt cu ea si-i tin pumnii \:D/
Shes Hot Shes Sexy, Shes Funny and Wild,
Dont Stop Get Busy We Lovin Yo Style!
Its Just Another Chapter In Life,
Go Claire, Go Claire, Go Claire \:d/
Mda...complicata viata, dar imi place <3
Esti cea mai tare, te iubesc, ce mai! Esti mai dulce ca zaharul inmuiat in miere, o sa fac diabet la ce dulce esti <3
Atat de dulce incat tot zaharul din lume ti se inchina ;3
Waa...abia astept urmatorul sezon TT_TT
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]