05-06-2011, 01:52 AM
Da!!! E timpul sa treceti peste viol,e timpul sa...nu sunt pregatita >>, dar totusi acum ma ti asa in aer, mor aici naibii! Simt ca explodeeez!!!! T_T Waaaa....in sfarsit o scena intima intre cei 2 <3
Bine..defapt astept o scena fierbinte si din partea lui Colin :"> Dar..toate la timpul lor :D
nuanţa mării în timpul primăverii. waaa :X ma topesc, suna asa romantic. Stai! Mie nu-mi place romantismul :| Si..totusi..romantic <3
Nu uita, sunt fanul tau nr. 1, daca faci o manga sau un anime sa te fereasca Sfintii sa nu ma anunti ca te fac praf >:P O sa ajungi pe fundul marii >:P
Mult noroc in continuare darling *hugs*
Bine..defapt astept o scena fierbinte si din partea lui Colin :"> Dar..toate la timpul lor :D
nuanţa mării în timpul primăverii. waaa :X ma topesc, suna asa romantic. Stai! Mie nu-mi place romantismul :| Si..totusi..romantic <3
Nu uita, sunt fanul tau nr. 1, daca faci o manga sau un anime sa te fereasca Sfintii sa nu ma anunti ca te fac praf >:P O sa ajungi pe fundul marii >:P
Mult noroc in continuare darling *hugs*
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]