29-05-2011, 09:48 PM
La sfârşit e clar despre ce merge vorba. Da chiar e clar? :]] Deci..cine,cine,cine e acea persoana?!! Colin? Colin, nu, nu Colin stie, n-are cum sa fie Colin, fosta iubita a lui Alex? Careia, iar i-am uitat numele? >> Nu, nu probabil e unul dintre parintii celor 2? Sau cum? Sper sa ma lamuresti curand >> Va urma o cearta? Una maree de tot? O__O Stai!Stai! Deja gandurile mele aluneca prea departe, deci...cine e, cine e, cine e, cine e, cine e?!!!!!!! Vreau sa aflu, sunt obsedata de acea persoana :]] oricine ar fi ea!
E iubita lui Alex, nu? Sau ma rog fosta, ei daca e aia, mie una nu-mi pasa de ea, poate sa se duca unde vrea, dar sa-mi lase juniorii in pace ><
Succes dear >;d<
E iubita lui Alex, nu? Sau ma rog fosta, ei daca e aia, mie una nu-mi pasa de ea, poate sa se duca unde vrea, dar sa-mi lase juniorii in pace ><
Succes dear >;d<
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]