21-05-2011, 01:03 PM
Eu una chiar nu cred in sfarsitul lumii, n-oi fi eu credincioasa rau, dar nu cred ca va veni asa de repede sfarsitul lumii. In plus ce nu fac oamenii ca sa-si castige banii? Insemnezi o zi din calendar si vine sfarsitul o__O Anyway n-o sa vina sfarsitul lumii si daca vine ii spun sa-si faca o programare si apoi sa intre, probabil o sa-l programez dupa ce termini tu fic-ul ca sa nu ma plictisesc. Nu-ti face griji, o sa am o discutie "prieteneasca" ca de la fata la un dezastru al lumii :-? Mda...sigur o sa castig :> :]]
Wow, apare un personaj nou? ;;] Iii...trebuie sa-l vad, defapt sa-l citesc, tot aia, cred :|
Succes in continuare si in legatura cu sfarsitul lumii, nu stiu cand sa-l programez :-? Um...probabil prin 3000? Vad eu :D
Wow, apare un personaj nou? ;;] Iii...trebuie sa-l vad, defapt sa-l citesc, tot aia, cred :|
Succes in continuare si in legatura cu sfarsitul lumii, nu stiu cand sa-l programez :-? Um...probabil prin 3000? Vad eu :D
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]