26-04-2011, 10:09 AM
Awwww :">:">:"> ce capitol, bai.. lui Colin chiar ii pasa de Alex, cred ca vrea sa-l creasca :)). O sa-l adopte si o sa fie ceva gen" Papa to kiss in the dark".. Alex poate sa fie Hino, eu nu ma supar:-? :]]. Anyway, las-o balta, trecem peste, deci... deci... deci... mie a inceput sa-mi placa de Colin, straniu la inceput vroiam sa iasa din poveste, dar pare o persoana buna, care vrea sa-l aduca pe "caile bune" pe Chris, iar idiotul asta se comporta cam prost cu el >.>.
Abia astept sa vad reactia lui Alex, nu cred ca nu-l va baga in seama pe Chris sau ca va fi sarcastic, probabil il va impinge in peretele de la baie si va incepe sa-l certe :-? [lasati-ma sa visez in continuare :]]
Ah.. da, am gasit pancarda, am scris "Fanul nr. 1", dar....va trebui sa-mi cumpar un elicopter, caci nu cred ca vezi ceva daca ma urc pe casa si intind pancarda in sus T_T..
Asa.. cu un elicopter voi scrie pe cer cu fum :>[ Ah.. sunt un geniu :]]
So.. te astept cu urmatorul capitol ^______^
Abia astept sa vad reactia lui Alex, nu cred ca nu-l va baga in seama pe Chris sau ca va fi sarcastic, probabil il va impinge in peretele de la baie si va incepe sa-l certe :-? [lasati-ma sa visez in continuare :]]
Ah.. da, am gasit pancarda, am scris "Fanul nr. 1", dar....va trebui sa-mi cumpar un elicopter, caci nu cred ca vezi ceva daca ma urc pe casa si intind pancarda in sus T_T..
Asa.. cu un elicopter voi scrie pe cer cu fum :>[ Ah.. sunt un geniu :]]
So.. te astept cu urmatorul capitol ^______^
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]