22-04-2011, 05:54 PM
Alex se gandeste doar la o relatie de prietenie? Glumeste cumva? Prieteni? Cel mai bun prieten? Hey! Ar trebui sa se gandeasca si la alceva, nu numai la un prieten bun si totusi daca e gelos...uhm.. gelozia nu se manifesta chiar asa de repede la un prieten, deci proabil tine la el, adica il iubeste, insa nu-si da seama. Nici macar nu se gandeste ca l-ar putea iubi. Oh...damn it! I luv this!
Chris, Chris, Chris, vad ca el chiar nu se poate abtine chiar s-a dus la tipul ala caruia i-am uitat numele? T_T.. Eh...dupa ce l-a infierbantat Alex, e si normal sa plece asa.
Stop! Alex vrea sa fie cu fufa aceea? /:) Nici gand! Si ar fi naspa sa-i zica asta lui Chris, ar fi total oribil, s-ar simti foarte jalnic. Nu mai comentez, tu esti artista, deci...continua.
Vad ca vi repede cu capitolele, eu sunt obijnuita sa se posteze la un fic urmatorul capitol peste doua trei zile, deci inca un motiv sa-ti iubesc fic-ul :-?.
Chris, Chris, Chris, vad ca el chiar nu se poate abtine chiar s-a dus la tipul ala caruia i-am uitat numele? T_T.. Eh...dupa ce l-a infierbantat Alex, e si normal sa plece asa.
Stop! Alex vrea sa fie cu fufa aceea? /:) Nici gand! Si ar fi naspa sa-i zica asta lui Chris, ar fi total oribil, s-ar simti foarte jalnic. Nu mai comentez, tu esti artista, deci...continua.
Vad ca vi repede cu capitolele, eu sunt obijnuita sa se posteze la un fic urmatorul capitol peste doua trei zile, deci inca un motiv sa-ti iubesc fic-ul :-?.
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]