03-05-2011, 08:59 PM
Hi! I-mi place capitolul asta. Nu credeam ca se va ajunge la asta...ma gandeam ca o sa fie mai bland Alex, iar Chris va fi satisfacut la maxim....se pare ca m-am inselat:d Chris asta...intr-un fel era satisfacut...dar si umilit, folosit....bine ai zis ca se simtea "ca o curva", un cuvant mai bun nu gaseam:p
Nu am vazut multe greseli...desii sunt cateva(nu ies mult in evidenta).Atept continuare!(scuze ca am scris asa putin dar...nu prea sunt in apele mele azi).
ByE!
Nu am vazut multe greseli...desii sunt cateva(nu ies mult in evidenta).Atept continuare!(scuze ca am scris asa putin dar...nu prea sunt in apele mele azi).
ByE!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!