15-07-2011, 04:19 PM
Cam tarziu, dar merge. ( ma refer la mine, ca ajung de abia acum aici ) :-<
Stiam eu ca Kiril asta e un nenorocit. Il urasc atat de mult! Stiu ca e personajul tau preferat si l-ai creat cum ai vrut tu, apreciez asta ^^, insa eu, ca persoana, pe el il urasc. Sper ca intelegi :-s
Vreau ca Colin sa se gandeasca bine, nu stiu ce va alege, defapt nici eu nu stiu ce as fi ales. Il iubeste pe Kiril, insa el mereu a fost asa cu el. T^T
Ca adusesem vorba de Chris, ma bucur ca iese si el afara, adica ca se duce sa isi cumpere haine si restul. Am impresia ca o sa se intalneasca cu cineva acolo ^^ Oare sa fie Alex?
Citat:- De ce faci asta? Şi tu, şi Claire, credeţi că sunt un monstru amoral, da? Eu chiar simt ceva şi poate nu arăt asta cum trebuie, cum vreţi voi, dar o fac cum pot, cum cred că e mai bine! zise bărbatul, privindu-l de sus.Deci replica asta aproape m-a facut sa bufnesc in plans. Tu...:| Tu stii ce imi faci ? Acum inteleg ca eu defapt pe Colin il plac ca personaj, pentru ca, ei bine, cat de prost se simte Chris acum si cat de bine i-ai descris sentimentele, mai miscata am fost de data asta la Colin, decat in capititolul trecut la Chris.
Stiam eu ca Kiril asta e un nenorocit. Il urasc atat de mult! Stiu ca e personajul tau preferat si l-ai creat cum ai vrut tu, apreciez asta ^^, insa eu, ca persoana, pe el il urasc. Sper ca intelegi :-s
Vreau ca Colin sa se gandeasca bine, nu stiu ce va alege, defapt nici eu nu stiu ce as fi ales. Il iubeste pe Kiril, insa el mereu a fost asa cu el. T^T
Ca adusesem vorba de Chris, ma bucur ca iese si el afara, adica ca se duce sa isi cumpere haine si restul. Am impresia ca o sa se intalneasca cu cineva acolo ^^ Oare sa fie Alex?