25-04-2011, 10:22 AM
Hi !! :3
Ti-am citit ultimul capitol postat, adica asta. :))
MI-a placut, doar ca ai avut cateva greseli..si inca ceva, sper ca nu am inteles gresit, tu ai deja facut ficul asta, sau inca mai ai la el de scris..? Adica nu stai, am uitat, ai spus ca ai scris prima parte si ca lucrezi la a doua. Clumsy me. :P
Dar hai sa revenim la fic:
Descriere & Actiune: Te-ai descurcat mai bine, vad ca, dar se mai putea.
Mai ales acolo la sfarsit, nu trebuia sa inchei asa de repede, parerea mea.
Trebuia sa te axezi acolo foarte mult pe sentimentele lui Chris, mergea foarte bine daca introduceai mai multe detalii, legate de sentimentele lui.
Actiunea, nu a fost grabita, dar nu a fost nici foarte palpitanta.. :(
Prea putine idei intr-un singur capitol.
Lasa, ca sunt sigura ca vei face mai bine in urmatoarele si sigur in a II-a parte. :>
Greseli: aia vut cateva, mai ales una de exprimare, stai sa o gasesc..:)) gata.
"Alex a mers spre bar, salutandu-se din cu multe..", uite asta este, bine nu stiu daca este mai exact de exprimare, dar "din" nu mergea, trebuie sert. ^^
Si poate altele, cred.. ;;)
Cu toate acestea, pot spune ca a fost mult mai interesant acest capitol, reusesti sa ne tii in suspans, iar acest lucru imi place la nebunie, cu toate ca inebunesc eu aici. :))
Inca ceva, vreau scenele YAOI te rog... :o3
Cam atat momentan, astept urmatorul capitol. :3
Ceau !!
Ti-am citit ultimul capitol postat, adica asta. :))
MI-a placut, doar ca ai avut cateva greseli..si inca ceva, sper ca nu am inteles gresit, tu ai deja facut ficul asta, sau inca mai ai la el de scris..? Adica nu stai, am uitat, ai spus ca ai scris prima parte si ca lucrezi la a doua. Clumsy me. :P
Dar hai sa revenim la fic:
Descriere & Actiune: Te-ai descurcat mai bine, vad ca, dar se mai putea.
Mai ales acolo la sfarsit, nu trebuia sa inchei asa de repede, parerea mea.
Trebuia sa te axezi acolo foarte mult pe sentimentele lui Chris, mergea foarte bine daca introduceai mai multe detalii, legate de sentimentele lui.
Actiunea, nu a fost grabita, dar nu a fost nici foarte palpitanta.. :(
Prea putine idei intr-un singur capitol.
Lasa, ca sunt sigura ca vei face mai bine in urmatoarele si sigur in a II-a parte. :>
Greseli: aia vut cateva, mai ales una de exprimare, stai sa o gasesc..:)) gata.
"Alex a mers spre bar, salutandu-se din cu multe..", uite asta este, bine nu stiu daca este mai exact de exprimare, dar "din" nu mergea, trebuie sert. ^^
Si poate altele, cred.. ;;)
Cu toate acestea, pot spune ca a fost mult mai interesant acest capitol, reusesti sa ne tii in suspans, iar acest lucru imi place la nebunie, cu toate ca inebunesc eu aici. :))
Inca ceva, vreau scenele YAOI te rog... :o3
Cam atat momentan, astept urmatorul capitol. :3
Ceau !!