Imaginea e supra-contrastata si mult prea intunecata, borderul ala nu avantajeaza cu nimic, si pozitionarea globului e mult prea joasa asa fel incat iese din focal. Ai taiat prea mult din imaginea initiala. Nu-mi place deloc ce i-ai facut.
Sfat pentru toti cei ce nu se pricep in Photoshop si folosesc programe mult inferioare si neprofesionale, nu le mai modificati!
Si ce are Canon 550D (?), la cat costa multi si-ar dori sa aiba unul. Ceea ce de fapt ai nevoie tu sunt LENTILE si un flash aditional, daca aveti un aparat profesionist in mana invatati sa-l folositi; daca nu vreti sa cheltuiti banii necesari pe hobby-ul asta, luati-va o camera pe care sa nu platiti o avere si 'jucati-va'
Sfat pentru toti cei ce nu se pricep in Photoshop si folosesc programe mult inferioare si neprofesionale, nu le mai modificati!
Si ce are Canon 550D (?), la cat costa multi si-ar dori sa aiba unul. Ceea ce de fapt ai nevoie tu sunt LENTILE si un flash aditional, daca aveti un aparat profesionist in mana invatati sa-l folositi; daca nu vreti sa cheltuiti banii necesari pe hobby-ul asta, luati-va o camera pe care sa nu platiti o avere si 'jucati-va'
probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine
au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand