17-03-2012, 10:19 AM
Insfarsit a venit si nextul. E bine sa ai ce citii de dimineata cand iti bei caffeaua; asa sa lasam astea. Din cate ai povestit aici, roscatul ala nebun va avea 'grija' de Akita. Va fi cu ochii pe el si-l va informa pe Yn tot ce face/unde merge. Hmm.. nu as vrea sa fiu in locul lui deloc. Yn vrea sa se razbune pe Matei. Ma intreb ce i-a facut, de doreste asta. Astept sa ma lamuresti si in privinta cauzei;3. Frumosul profesor, mai doreste sa-l faca pe bietul Akita "dama" de companie. De ce? Chiar el a spus ca l-au trecut fiori cand a observat cearceaful umed. Eu una am impresia ca el o sa-si duca la capat razbunarea si Akita o sa fie distrus, mai ales ca astia doi vor sa-l indeparteze de Mark. Si dupa ce o sa-si termine planurile cu Matei, Yn o sa-si dea seama ca-l iubeste pe Akita si Akita sa nu-l mai primeasca. Sa sufere si el putin! (Yn). Pai numai tu ne poti lamuri. Astept urmatorul capitol (desii abea l-am citit pe acesta), vreau sa vad ce-o sa fie in continuare. Pana atunci, spor la scris. Ja nee!
Boys love.